Uniti Core 4

De Naim Uniti Core is ontworpen om 3 verschillende doelen te dienen; Genieten van de muzikale Naim kwaliteit, rippen in hoogwaardige kwaliteit en opslag van uw muziekcollectie.

De Uniti Core is het eerste product binnen de nieuwe Uniti lijn. De Core is ontwikkeld om het beste te halen uit je cd’s. De Core ript ze, geeft ze een plek en labelt ze voor je, alles zonder tussenkomst van een computer. Het is een hoogwaardige en gemakkelijke oplossing om je muziekcollectie te beheren.

De Core is ontwikkeld om muziek te rippen en daar onderscheid hij zichzelf van een reguliere NAS die 1001 processen moet uitvoeren. Eenvoud en kwaliteit zijn bij de Core hierbij het belangrijkste. Geen ingewikkelde ripprogramma’s op je computer. Geen compressie in FLAC omdat je NAS er anders niks meer van snapt.. Core ript altijd in de meest optimale instelling en zorgt ervoor dat er zonder compressie geript wordt met metadata. Een belangrijke verbeteringen t.o.v. de UnitiServe is de ingebouwde lineaire voeding.

Daarnaast beschikt de Core over flexibele opslagmogelijkheden. De Core kan direct rippen naar een eigen HDD of SSD, u kiest zelf voor de meest optimale opslag en grootte die bij uw gebruik past. De Uniti Core kan ook rippen naar een netwerkschijf. U kunt tot wel 100.000 tracks opslaan.

De Core is ook inzetbaar als speler. Via de digitale uitgang is het namelijk mogelijk om direct muziek af te spelen op een Digitaal naar Analoog omzetter (DAC). Via UPnP kan de Core maar liefst 6 verschillende streams onafhankelijk van elkaar afspelen, ideaal als muziekserver voor uw hele huis. De bediening van de Core verloopt via de nieuwe besturingsapp voor Apple en Android gebruikers.

De Uniti Core wordt geleverd zonder HDD of SSD geheugen.

Prijs €2550,-
Uniti Core 5 Uniti Core 6

2021-12-11T14:13:21+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant