De Uniti Star is een echte all-in one en niet alleen gemaakt om de beste kwaliteit te leveren als muziekspeler maar ook CD’s te kunnen spelen of rippen.

De Uniti Star heeft alle mogelijkheden aan boord om van uw CD collectie te genieten en muziek te streamen. Zo is Chromecast standaard aanwezig, kan verbinding gemaakt worden met AirPlay, TIDAL, Spotify® Connect en Internet Radio™. Bluetooth (aptX HD) en UPnP™ ontsluiten uw eigen muziek. Daarnaast zijn er digitale ingangen (S/PDIF) en HDMi met ARC. Is er een analoge uitgang en een hoofdtelefoonaansluiting. Zelf geripte muziek kunt u opslaan op een USB schijf of een SD geheugenkaart. Dat alles kunt u besturen met de meegeleverde afstandsbediening of de uitgebreide en gratis te download App van Naim.

De Naim App geeft controle over elke Naim speler binnen uw netwerk. Via de App kiest u uw bronnen, uw Internet radio zenders, kiest u muziek uit bibliotheken als TIDAL of uw eigen collectie, geeft u het commando tot rippen en heeft u via internet toegang tot artiestinformatie en discografieën. De App bestuurt eveneens de Naim Uniti Core muziekserver.

Naim heeft met de Uniti Star nergens bespaard op elektronica en ontwikkelde een nieuw streaming board dat naast de versterker met zijn machtige ringkern transformator zorgt voor een hoogwaardige weergave kwaliteit. Waarbij gebruik wordt gemaakt van een volumeregeling zoals die is ontwikkeld voor de NAC-N 272 streaming voorversterker met de soepele rotatie van de Statement versterker. De Uniti Star heeft een full color 5”LCD display met een bewegingssensor zodat het display oplicht als u daarbij in de buurt komt. De Uniti Star is grotendeels gemaakt uit aluminium om de warmte gelijkmatig af te voeren en een thermische stabiliteit te garanderen, onder meer voor de ingebouwde CD speler.

De Uniti Star is bij ons te beluistern en kost €4699,- Ons winkelmodel is te koop voor €3500,-

2022-04-15T12:11:30+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant