De ND5 XS2 is van de 2e generatie van NAIM en geeft je toegang tot de nieuwste technologisch ontwikkelen op het gebied van streaming audio. Profiteer van de jarenlange ervaring van NAIM op het gebied van het streamen van muziek. De geweldige NAIM app is overzichtelijk een intuïtief.

Deze netwerkspeler is onze instap speler, maar zeker niet van instapniveau! Net als zijn grote broers de NDX 2 en ND555 maakt hij gebruik van LVDS. Deze techniek zorgt ervoor dat de netwerkspeler hogere resoluties kan decoderen tot wel 32bit/384kHz en DSD128. Daarnaast zorgt deze techniek voor minder elektromagnetische verstoring in de circuits wat zich vertaalt naar meer muziek!

NAIM heeft 3 jaar gestoken in de ontwikkeling van de nieuwe generatie netwerkspelers, waardoor ze geheel up-to-date zijn en blijven met de laatste ontwikkelingen. Via automatische software-updates blijft je ND5 XS 2 geheel bij met de laatste ontwikkelingen en verbeteringen. Daarnaast is deze netwerkspeler ook een uitstekende DAC. We weten allemaal dat timing uiterst belangrijk is bij het ervaren van muziek. De DAC van NAIM zorgt ervoor dat het ontvangen digitale signaal tijdelijk wordt opgeslagen en opnieuw door de klok van de DAC loopt. Op deze manier is de bron niet de baas, maar de ND5 XS 2!

Naast TIDAL en SPOTIFY streaming kun je met de draadloze technologieën met elke streamingdienst verbinding maken met de ND5 XS 2. Google Cast, Airplay 2 en Bluetooth Aptx HD zijn allemaal aan boord voor een ongekende muziekbeleving. Daarnaast kun je genieten van je favoriete muziekstation via iRadio.

De ND5 XS2 is leverbaar voor € 3095,-