NAP-250-Side

De NAP250 DR is NAIM’s laatste doorontwikkeling van deze klassieker. De NAP250 DR heeft techniek die direct afkomstig is uit het STATEMENT project. Speciaal hiervoor heeft NAIM samengewerkt met een gerenomeerde fabrikant van transistoren. De uitkomst is werkelijk indrukwekkend! Een flinke sprong vooruit als het gaat om het gevoel “er echt bij te zijn”.

De nieuwe NA 009 transistor die is geïntroduceerd in de Statement-serie, de peperdure top-serie van Naim, wordt nu ook toegepast in de nieuwe NAP250 DR en NAP300 DR. Dit type transistor is geheel opgebouwd uit non-ferro materialen, wat een duidelijk positief effect op de weergavekwaliteit blijkt te hebben. Zelfs de pootjes en de interne verbindingen in de transistor bestaan uit non-ferro materiaal en de warmte wordt afgevoerd via een keramisch koellichaam. Kortom: typische Naim-perfectionisme.

Ook de hele layout is onder de loep genomen. Er is aandacht besteed aan korte(re) signaalwegen, de plaatsing van de NA 009 transistors en de afvoer van warmte.

De NAP 250 DR levert kracht en snelheid. Door de toepassing van nieuwe DR regelaars klinkt alles nog een stuk schoner en zijn stemmen en instrumenten beter afgetekend. Het resulaat is een haast tastbare presentatie van uw favoriete artiest.

Het vermogen van deze eindversterker is van ondergeschikt van belang, 2 x 80 W bij 8 ohm. Echter bij 4 ohm spreken we al van bijna dubbele cijfers in wattage. De 250 is een compact powerhouse!

Deze fantastische eindversterker hebben hebben wij in ons vaste assortiment opgenomen en staat voor u klaar om beluisterd te worden.

De NAP 250 DR kost €5050,-

nap 250 rear

NAP 250DR inside

2021-12-11T14:08:39+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant