naim flatcapxs front 10pc

De Flat-Cap XS is een losse voeding die gebruikt kan worden om van de NAC 152 XS gelijktijdig de voorversterker en het controlcircuit apart te voeden. Andere mogelijkheden zijn het voeden van de NAC 202, CD5 XS, NAT 05XS, NAIT XS en SuperNait.

De FlatCap XS levert subtiele verbeteringen op het gebied van geluidskwaliteit , waardoor zijn subtiel maar zeker hoorbaar. Er is vooral een verbetering van dynamiek, een strakkere laagweergave en de ruisvloer is lager. De verbeteringen zijn nog beter hoorbaar als je zowel een voorversterker en cd-speler op de Flat-Cap XS aansluit.

De Flat-Cap XS heeft twee gescheiden wikkelingen voor een perfecte scheiding tussen de twee voedingen. In de Flap-Cap XS bevinden zich vier door NAIM geteste en geselecteerde low-noise spanningsstabilisatoren. Ten slotte kan de Flat-Cap XS ook gebruikt worden met de NAC 282 voorversterker en de SNAXO crossover, hierdoor is de Flat-Cap XS een relatief voordelige oplossing om uw systeem te upgraden. Verder kan hij gebruikt worden voor alle NAIM Phono voorversterkers en actieve crossovers.

De FlatCap wordt geleverd met 1 x SNAIC 5 kabel en kost € 1200,-
Let op! Indien u een NAIT XS of SuperNait wilt voeden dient u tevens een SNAIC 4 kabel aan te schaffen.

naim flatcapxs rear panel

naim flatcapxs front 3 4

2021-12-11T14:05:03+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant