Nieuw: Naim Uniti Atom Headphone Edition

Wat een beauty, dit Uniti Atom muziekstreamingsysteem!

De Uniti Atom Headphone Edition is een compleet en alles-in-één muziekstreamingsysteem waarop alleen maar een hoofdtelefoon aangesloten dient te worden. De Uniti Atom Headphone Edition imaakt gebruik van techniek die uit de Statement-versterker en moet de meest veeleisende en premium headphones zonder problemen kunnen aansturen. De Uniti Atom Headphone Edition biedt toegang tot al je muziekbronnen, waaronder ook Qobuz, Tidal, Spotify en internet radio. Daarnaast kun je muziek streamen via AirPlay 2 en Chromecast, en is het apparaat Roon Ready. De usb-input maakt het mogelijk om muziek van een usb-drive af te spelen. Bestanden in tal van formaten tot 32bit/384kHz worden ondersteund.

Daarnaast beschikt de Uniti Atom Headphone Edition over een volledig nieuw transformator-design waarmee de best mogelijke voeding voor de hoofdtelefoonversterker geleverd moet worden. Het apparaat komt met gebalanceerde hoofdtelefoonuitgangen, op zowel de 4 pin XLR als Pentaconn. Ook is er een standaard 6.3mm output.

Het apparaat kan ook gebruikt worden als streaming voorversterker, waarmee actieve luidsprekers aangestuurd kunnen worden of een eindversterker met passieve speakers.

Bij ons te beluisteren, bijvoorbeeld op de Meze Empyrean referentie hoofdtelefoon, maar natuurlijk kan je ook je eigen hoofdtelefoon meenemen.

De Unit Atom HE kost € 3295,-

 

2021-12-11T14:11:23+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant