hicap 2

Ondanks dat sommige NAIM eindversterkers prima dienst doen als voeding voor NAIM voorversterkers, is er een manier om nog betere resultaten uit een NAIM voorversterker te halen. Het gebruik van een losse voeding zorgt voor een merkbare toename van muzikaliteit in het gehele systeem.

De grote ringkerntransformator en de kwalitatief hoogstaande condensatoren leveren een uitzonderlijke stabiliteit. De Hi-Cap kan gebruikt worden voor alle NAIM phono voorversterkers, actieve crossovers en voorversterkers (behalve de NAC 552 en 252). In geval van de NAC 282 en NAC 152XSvoorversterker kan een tweede Hi-Cap verdere verbeteringen brengen aan de geluidskwaliteit.

De voordelen van het gebruik van Hi-Cap resulteren zich in een verbetering van de geluidskwaliteit. De Hi-Cap zorgt voor een betere timing, grotere resolutie, verbeterde helderheid en plaatsing. Vooral complexe muziekstukken worden beter neergezet en komen natuurlijker tot leven. De Hi-Cap zorgt voor een duidelijke verbetering van uw complete systeem, hij is flexibel inzetbaar en zorgt voor een muzikaler en dynamischer geluidsbeeld.

De HiCap is recent geupdate, na een periode van 2 jaar ontwikkeling aan een nieuwe “discrete regulator” DR genaamd, voor de Naim voedigen. Dankzij deze DR en enkele andere verbeteringen zijn de prestaties van de HiCap nog verder toegenomen en levert het product nu nog meer muzikaliteit.

hicap rear

 

2017-10-11T08:57:49+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant