Uniti Nova frontup

De Nova is het topmodel in de Uniti lijn. Het nieuwe design is geïnspireerd op NAIM’s High-End versterker Statement, maar dan in een uiterst compacte behuizing. Met Nova kies je voor het laatste op het gebied van functies en mogelijkheden, maar bovenal voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit, want ondanks zijn wat bescheiden afmetingen staat hij zijn mannetje en kunt u genieten van de echt Naim sound!

De Nova is een alles-in-één audiospeler met een groot aantal ingebouwde bronnen: Internet Radio, MP3/iPod, Digitaal streamen van muziek van USB, SD-card en Bluetooth Apt-X. Met Internet Radio kunt u een grote keur aan radiostations ontvangen uit binnen- en buitenland. Met de gemakkelijke bediening en duidelijk afleesbare contrastrijke display kunt u gemakkelijk kiezen uit duizenden radiostations.

Een andere belangrijke troef van de Nova is de mogelijkheid om muziek te streamen van een PC of NAS, Uniti Core of streamingsdiensten als Spotify, Tidal of andere muziekdiensten die kunnen word gestreamd via Google Cast.

Heeft u toch te weinig aan alle ingebouwde bronnen dan kunt u gebruik maken van de digitale ingangen van de Nova om gebruik te maken van de ingebouwde DAC. Hierdoor kunt u gemakkelijk het audiosignaal van uw digitale tv, computers of game consoles via de NOVA laten lopen. Aan de voorzijde is de NOVA voorzien van een USB ingang voor het afspelen van muziek van USB geheugensticks of draagbare muziekspelers. De nieuwe afstandsbediening is exclusief voor UNITI ontworpen en heeft 2-weg RF functionaliteit, waardoor de NOVA zelfs achter een kastdeur bediend kan worden. Maar is het eigenlijk niet zonde om de prachtige NOVA in een kast te verbergen…?

Met de naim app kunt u uw NOVA via iPhone/iPad/iTouch of Android toestel bedienen. Dit zorgt voor een nog gemakkelijkere bedienen vanuit uw luie stoel.

De Belangrijkste kenmerken van de Uniti Nova zijn:
Uitgangsvermogen: 2 x 80W bij 8ohm
Uitgangen: 1x Stereo eindversterker, 1x RCA Pre/Subwoofer, 1x 3,5mm hoofdtelefoon
Analoge ingangen: 2 x RCA/Cinch 2x 5-pin DIN
Digitale ingangen: 5 x Spdif (2 x optisch, 2 x coax, 1 xBNC )  1x HDMI ARC, 1x SD-card
Ondersteunde formaten: WAV, FLAC, AIFF, ALAC, MP3, AAC, OGG, WMA, DSD

Prijs Uniti NOVA : €5695

,-Uniti nova side

Uniti Nova rear

 

 

2021-12-11T14:12:14+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant