naimatom screen

De Uniti Atom is het kleine broertje van de Uniti NOVA en lijkt in veel opzichten op zijn grote broer. Het nieuwe design is geïnspireerd op NAIM’s High-End versterker Statement, maar dan in een uiterst compacte behuizing. Met ATOM kies je voor het laatste op het gebied van functies en mogelijkheden, maar bovenal voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit want ondanks zijn wat bescheiden afmetingen staat hij zijn mannetje en kunt u genieten van de echt Naim sound!

De Atom is een alles-in-één audiospeler met een groot aantal ingebouwde bronnen: Internet Radio, MP3/iPod, Digitaal streamen van muziek en USB en Bluetooth Apt-X. Met Internet Radio kunt u een grote keur aan radiostations ontvangen uit binnen- en buitenland. Met de gemakkelijke bediening en duidelijk afleesbare contrastrijke display kunt u gemakkelijk kiezen uit duizenden radiostations.

Een andere belangrijke troef van de ATOM is de mogelijkheid om muziek te streamen van een PC of NAS of streamingsdiensten als Spotify, Tidal of andere muziekdiensten die kunnen word gestreamd via Google Cast.

Heeft u toch te weinig aan alle ingebouwde bronnen dan kunt u gebruik maken van de digitale ingangen van de ATOM om gebruik te maken van de ingebouwde DAC. Hierdoor kunt u gemakkelijk het audiosignaal van uw digitale tv, computers of game consoles via de ATOM laten lopen. Aan de voorzijde is de ATOM voorzien van een USB ingang voor het afspelen van muziek van USB geheugensticks of draagbare muziekspelers. De nieuwe afstandsbediening is exclusief voor UNITI ontworpen en heeft 2-weg RF functionaliteit, waardoor de ATOM zelfs achter een kastdeur bediend kan worden. Maar is het eigenlijk niet zonde om de prachtige ATOM in een kast te verbergen…?

Met de naim app kunt u uw ATOM via iPhone/iPad/iTouch of Android toestel bedienen. Dit zorgt voor een nog gemakkelijkere bedienen vanuit uw luie stoel.

De Belangrijkste kenmerken van de UnitiQute zijn:
Uitgangsvermogen: 2 x 40W bij 8ohm
Uitgangen: 1x Stereo eindversterker, 1x RCA Pre/Subwoofer, 1x 3,5mm hoofdtelefoon
Analoge ingangen: 1 x RCA/Cinch
Digitale ingangen: 3 x Spdif (2 x optisch, 1 x coax)  HDMI ARC
Ondersteunde formaten: WAV, FLAC, AIFF, ALAC, MP3, AAC, OGG, WMA, DSD

De Uniti ATOM HDMI  kost €3295,-

 

naimatom inputs

naimatom rear  naimatom inside

naimatom volume

2021-12-11T14:10:40+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant