nait5si

De NAIT 5si is een krachtige geïntegreerde versterker, die zijn techniek deelt met de overige producten uit de 5 serie. Deze versterker levert 60W (8 Ohm) en 90W (4 Ohm) continu vermogen, in de bekende NAIM kwaliteit. Deze NAIT 5si is misschien wel de entry-level versterker van NAIM, maar de muziek die hij voorbrengt is gedetailleerd, pakkend en herkenbaar NAIM. Gebaseerd op heel veel technieken van zijn duurdere broers, levert de Nait5si een onverslaanbare muzikaliteit in zijn prijsklasse.

De NAIT 5si is gemakkelijk aan te sluiten op uw overige apparatuur vanwege DIN en RCA phono aansluitingen op de achterzijde. Dit maakt het mogelijk om uw favoriete speakerkabels en interconnect kabels te gebruiken. De bediening is intuïtief en kan zo door iedereen gemakkelijk bediend worden. Het is een kwestie van aansluiten en genieten.
Hoofdtelefoonliefhebbers kunnen voortaan gebruikmaken van de 6,3-millimeter hoofdtelefoonuitgang op het frontpaneel.

Het uiterlijk van deze geïntegreerde versterker komt overeen met alle 5 serie producten waardoor deze naadloos bij elkaar passen. De behuizing van de NAIT 5si is gemaakt van gegoten zink en aluminium, dit zorgt voor een stevige constructie, die nauwelijks trillingen van buitenaf doorlaat. De versterker wordt geleverd inclusief afstandsbediening en kost € 1675,-

 

nait5si 2nait5si rear

2021-12-11T14:07:53+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant