Leema Tucana Anniversary versterker

De Tucana versterker, die in 2006 werd geïntroduceerd, was Leema’s eerste audioproduct. De versterker viel bij recensenten en consumenten al snel op in positieve zin en werd al snel erkend als echte referentie versterker in zijn klasse. Vele prestigieuze prijzen werden ermee in de wacht gesleept.

Voortbordurend op de technieken uit de ultieme Leema Reference Series Altair IV versterker, zijn de prestaties van de Tucana II zelfs op een beduidend hoger niveau beland, dan zijn veel geprezen voorganger. Verbeterde dynamiek, resolutie van microdetaillering en openheid zorgen ervoor dat de Tucana II muziek zeer levendig en betrokken ten gehore brengt. Alsof u er live bij aanwezig bent.

En nu is er ook de Tucanan Anniversary edition. Door op kritische punten nog hoogwaardigere componenten in te zetten zijn de audioprestaties naar een nieuw niveau getild!

De transistoren zijn zorgvuldig geselecteerd en handmating in sets gepaard voor optimale prestaties. Voor een lagere weerstand, en dus een hoger piekvermogen, zijn de koperbanen nu dubbel zo dik. Verder vind je in de nieuwe versie Nichicon MUSE condensatoren en Noratel transformatoren.

Het technisch grensverleggende dual-mono ontwerp maakt gebruik van 3 zware ringkern transformatoren, één voor ieder kanaal en een voor het besturingscircuit. In combinatie met de zeer verfijnde uitganstrap zorgt dit voor een perfecte controle over de luidsprekers, zodat muziek krachtig en uiterst precies wordt weergegeven. De Tucana II beschikt over een hoofdtelefoon en MP3 aansluiting op het frontpaneel. De versterker beschikt over een AV-ingang voor gebruik i.c.m. een surroundversterker en gebalanceerde XLR aansluitingen. De versterker levert 150W/8 ohm en 290W/4ohm.

De Tucana Aniversary versterker is leverbaar in zwart en aluminium kleur en kost €7500,-

tucana-ii-black

2022-05-28T11:51:14+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant