Leema Elements geïntegreerde versterker

leema elements amp

Voor de Elements Serie heeft Leema de audiokwaliteit van de fameuze Constellation Series gecombineerd met de allernieuwste technologieën. Alles verpakt in een handgemaakte stijlvolle en compacte behuizing en dat voor een zeer verrassende prijs… Het belangrijkste gemeenschappelijke bouwblok is de Leema 24 bit/192kHz Quattro Infinity Delta-Sigma DAC (Digitaal-Analoog-omzetter): onbetwist een van de meest verfijnde ter wereld.

De Geïntegreerde Versterker is een doorontwikkeling van de vele malen bekroonde Tucana en Pulse, levert 112 W in 4 ohm en biedt vijf analoge plus (optioneel) vijf digitale ingangen, vier 24-bit/192kHz-SPDIF-ingangen (3x optisch en 1x coax) en een 24-bit/192kHz USB-ingang. De ingebouwde DAC maakt de versterker tot het ideale centrale knooppunt voor elk audiosysteem. Ook heeft de Elements Amp een hoofdtelefoonuitgang aan de voorzijde. Een ingang kan daarnaast worden voorzien van een PhonoBoard.

Alle Elements-componenten hebben een IR-afstandsbediening en het LIPS®-control systeem: met één toetsdruk kunt u meerdere Leema-apparaten voor verschillende toepassingen programmeren en selecteren

De Leema Elements is leverbaar in zwart of aluminium kleur en kost €2300,- incl. DAC module
leema elements amp b

leema elements amp cd

2022-05-28T11:49:54+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant