Leema Elements DA-converter

leema elements dac

De losse Elements DAC (DA-omzetter) is de nieuwe absolute referentie in zijn prijsklasse! De Quattro Infinity DAC topologie is nog weer verder uitgewerkt en de ‘jitter’ is tot vrijwel nul gereduceerd. Zo maakt de DAC nu gebruik van multiple Crystal CS4351 converters, met een nog groter dynamisch bereik en lagere ruisvloer. De audiokwaliteit komt op een ongekend hoog niveau te liggen. Alle zes ingangen (incl. USB…) van de Leema DAC zijn volledig 24 bit/192kHz!

Om ook het beste uit de muziek op uw computer te halen maakt de DAC gebruik van asynchrone data overdracht methode; hierbij controleert de dac dus de datastroom en niet de computer. De super precieze klok in de Leema Dac controleert dus de dataoverdracht, waardoor jitter en daaruit voortkomende vervorming tot verwaarloosbaar laag niveau worden gereduceerd.

Maar de Leema DAC is méér dan alleen maar een dac! Het apparaat beschikt namelijk ook over een analoge volumeregeling, een analoge ingang en een klasse A hoofdtelefoonversterker. Hierdoor kan de Leema DAC ook uitstekend worden gebruikt als een high-end voorversterker.

De Leema DAC is leverbaar in zilver en zwart en kost € 1900,-

leema elements dac zw

elements-dac-back

2022-05-12T10:58:34+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant