Rega P6 draaitafel

De Planar 6 is Rega’s nieuwste draaitafel, gebaseerd is op de befaamde en eerder uitgebrachte RP8 en RP10. De P6 bezit een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitsverhouding en moet zo veel mogelijk informatie uit vinyl halen als mogelijk is in deze prijsklasse.

Zoals zijn grote broers beschikt de Planar 6 ook over een ultra lichte plint, bestaande uit een polyolefinen schuim kern en een dunne laag HPL-laminaat. Deze sandwichconstructie zorgt voor een ultra lichte, maar als het goed is ook een ontzettend stijve basis voor de RB330-arm en de nieuwe, uit aluminium vervaardigde subplateau. De aandrijving wordt verzorgd door een 24v-motor met nieuwe aluminium pulley en de upgradesnaar als standaard.

De stille motor wordt aangedreven door de volledige nieuwe NEO-voeding, die dezelfde DSP-generator gebruikt als de RP10-voeding. Samen met de aandrijvingsversterker produceert de Neo een zeer nauwkeurig AC signaal, met minder dan 0,15% vervorming.

Hiermee presteert de P6 draaitafel op bijzonder hoog niveau en is al door diverse magazines uitgeroepen tot de nieuwe referentie in zijn klasse!

De Planar 6 is vanaf september enkel verkrijgbaar in de matte Polaris grijs-uitvoering.

De prijs van de platenspeler (inclusief Neo-voeding) is 1.399 euro. Voor de combinatie met Rega Exact element betaal je €1699,- en i.c.m. de Ania MC betaal je 1.899 euro.

           

2018-04-06T16:57:34+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant