Rega Planar 1 draaitafel

rega planar p1 blk

De Rega Planar 1 platenspeler levert prestaties ver boven dat wat verwacht mag worden van een product in deze prijsklasse! Uitstekende bouwkwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak zijn gecombineerd tot een product waaraan u veel plezier zult beleven.

Het weglaten van alle gebruikelijke gimmicks stelt Rega in staat om zich te concentreren op de productiekosten en op de hoge kwaliteit onderdelen die nodig zijn om nauwkeurig platen af te spelen.Het geld dat op deze manier bespaard wordt, wordt besteed aan van het ontwerp van deze prachtige draaitafel met inbegrip van een nieuwe hand geassembleerde RB110 toonarm met custom made “zero play” lagers. Het minimalistische ontwerp van de Rega Planar 1 en het gebruik van zeer hoge kwaliteit componenten zorgen dat deze draaitafel jaren meegaat.

De Planar 1 wordt geleverd inclusief Rega Carbon MM-element en stofkap en is leverbaar in hoogglans zwart en wit.
Prijs €409,-

 

De Planar 1 is er ook met ingebouwde phono-versterker,de Planar 1 Plus. Deze hebben wij nu in de aanbieding van €499,- voor €425,-

 

What Hifi Best turntable up to £500, Awards 2016. The RP1 is a great buy. It’s a budget deck that doesn’t sound like one!

 

Rega Planar 1 White mat
bb-turntables-rega-planar-1

2022-03-17T23:36:37+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant