AVM Ovation MP 6.3 Multiplayer

De AVM MP 6.3 en MP 8.3  MultiPlayers zijn veel meer dan alleen CD-speler.

De players zijn ook bruikbaar als DAC en voorzien van uitgebreide streaming functionaliteit.

Het Pure CD-station, speciaal gemaakt voor AVM, zit in een hermetisch afgeschermde behuizing, verend opgehangen om storende invloeden van buitenaf buiten te houden. Het loopwerk haalt alles uit uw CD en bewijst dat de CD als medium nog lang niet afgeschreven is.

Op de ingebouwde DAC kunnen ook extra apparaten worden aangesloten via de extra digitale ingangen (2 x optische en 2 x coaxiale SPDIF, 1 x USB B, 1 x AES / EBU). Dit verandert de Ovation MP 6.3 van een streamer in een high-end D / A-omzetter.

Er wordt veel moeite gedaan om de digitale signalen zo nauwkeurig mogelijk te verwerken. Alle digitale signalen gaan door de in eigen huis ontwikkelde Quad DAC. Er werken twee volledig symmetrische digitaal naar analoog converters in. Op deze manier worden signaal-ruisverhoudingen tot een absoluut minimum beperkt. De inkomende signalen van de cd worden geregenereerd om jitter (digitale interferentie-informatie) te elimineren.

Met de nieuwe X-Stream-technologie opent AVM de deur naar de digitale wereld. Met de nieuwe app kun je direct genieten van muziek van streamingproviders zoals TIDAL en Qobuz in Hi-Res, of via internet naar je favoriete radiostation luisteren. Apple Airplay 2, Spotify Connect en Bluetooth zijn ook inbegrepen. U kunt dus zonder meer uw mobiele telefoon aansluiten. De Ovation MP 6.3 is ook Roon Ready. Alle vrienden van digitale muziek krijgen waar voor hun geld.

Met deze app bedien je ookk uiterst comfortabel de cd-speler.

Alle componenten van de Ovation serie worden met de hand gemaakt in Duitsland, omdat dit de enige manier is waarop AVM kwaliteit kan garanderen.

De speler is leverbaar in twee uitvoeringen, met transistor of met buizen voor een iets ronder en milder karakter. Beiden spelen op het allerhoogste niveau.

 

Leverbaar in zilver of zwart.

Prijs MP 6.3 met transistor technologie: € 9.990,-  AANBIEDING: NIEUW WINKELMODEL IN ZILVER: NU €7250,-

Prijs MP 8.3: met buizen technologie: € 11.990,-

De apparaten zijn ook verkrijgbaar zonder streamingmodule en kosten dan:

CD 6.3 : € 7.990 en CD 8.3 : € 9.990,-

 

 

2022-03-20T00:45:56+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant