Arcam SA30 versterker

De Arcam SA30 versterker is het vlaggenschip van de HDA-productreeks. Ontworpen rond de G-klasse versterkingstechniek voor een onberispelijk geluid en energie efficiëntie. De Arcam SA30 is meer dan een versterker alleen. Hij zit boordevol functionaliteit waaronder een zeer volledige netwerkspeler, DA-converter en Dirac Live roomcorrection.

De toevoeging van Dirac Live, het state-of-the-art ruimte correctie systeem helpt ervoor te zorgen dat SA30-eigenaren de allerbeste prestaties zullen ervaren die de geïntegreerde SA30 te bieden heeft. Zo is iedere SA30 met Dirac Live akoestisch te optimaliseren voor elke omgeving.

Klasse-G versterking. De technici van Arcam brengen uitzonderlijke vaardigheden mee als het gaat om het toepassen van Klasse G technologie en de SA30 profiteert hiervan. Met een maximaal vermogen van 120W per kanaal op 8 ohm en 220W op 4 ohm levert de versterker ruim voldoende vermogen om de meeste luidsprekers prima aan te sturen. In wezen is het een hybride versterker, de SA30 maakt namelijk gebruik van pure klasse A versterking in het muzikaal meest gebruikte bereik. Bij een hogere capaciteitsvraag schakelt de versterker naadloos over naar zijn tweede voedingsrail om de grotere delen van de golfvorm aan te kunnen drijven. Het resultaat is een bedwelmende mix van geluidsvermogen en een perfectionistisch laag detailniveau.

Deze versterker levert echt heel veel waar voor je geld !

 

 

 

 

2023-03-18T12:20:14+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant