WireWorld audio is een zeer innovatieve fabrikanten die geheel in eigen beheer topklasse audio video en netkabels ontwerpt en fabriceert. De Wireworld kabels maken gebruik van een aantal gepatenteerde en zeer effectieve innovaties die hebben geleid tot spectaculaire verbeteringen in geluid en beeldkwaliteit. Hun wetenschappelijke benadering bij het ontwerpen heeft geleid tot producten met ongekende prestaties, prijs/kwaliteit verhouding en enthousiasme bij klanten en recensenten over de hele wereld. Investeringen in technologie en gespecialiseerde machines zijn nodig om producten te kunnen produceren met leidengevende prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid. WireWorld heeft unieke kabels, pluggen en isolatiemateriaal ontwikkeld voor de hoogst mogelijke prestaties binnen ieder budget.

audio ic common symbols

Wireworld interlinks

WireWorld Interlinks De Wireworld Series 7 audio interconnects zijn voorzien van diverse nieuwe technologieën die de weergave van muziek duidelijk ten goede komen. Composilex® 2 isolatie techniek levert significante verbeteringen in geluidskwaliteit t.o.v. standaard isolatie materialen. Composilex 2 maakt onderdeel uit van het innovatieve DNA Helix® (patent pending) kabel ontwerp designs, dat gebruik maakt van gelaagde platte geleiders om de elektromagnetische signaal energie efficiënter te centreren dan bij andere ontwerpen. De combinatie van beide geavanceerde technieken maakt interconnects mogelijk die schoner klinken dan anderen. De zachtste details worden hoorbaar en dynamische contrasten en muzikaliteit vergroot. Door de toename van definitie en plaatsing zal luistervermoeidheid zelfs afnemen. Uiteraard worden de interlinks afgemonteerd met de superieure gepatenteerde Wireworld connectors.  

Wireworld luidsprekerkabels

WireWorld uidsprekerkabels    Velen geloven dat luidsprekerkabel met dikke geleiders alles is dat nodig is voor perfecte geluidskwaliteit. In werkelijkheid zullen dikke geleiders alleen de totale weerstand van de kabel verlagen, terwijl de elektromagnetische (inductieve) verliezen, die grotendeels verantwoordelijk zijn voor verslechtering van de geluidsweergave, juist toenemen. Verliezen door weerstand zijn minder goed hoorbaar omdat die voor alle frequenties gelijk is, terwijl inductieve verliezen ongelijk zijn en in feite dus de vorm van de geluidsgolven veranderen. De ideale luidsprekerkabel zal dus de weerstand verliezen en inductie minimaliseren om het originele muzieksignaal zoveel mogelijk in tact te laten. Omdat magnetische krachten variëren per afstand, moeten de positieve en negatieve geleiders van een kabel zeer dicht bij elkaar zitten, om elektromagnetische verliezen te minimaliseren. Bij dikke geleiders vormt dit echter een probleem, tenzij ze plat zijn. Dit simpele concept vormt de basis voor de DNA Helix kabel ontwerpen. De platte geleiders in de Wireworld kabels zijn erg dun, zodat er voldoende geleiders worden toegepast om de weerstand toch zeer laag te houden. De geleiders lopen volledig parallel voor het meest directe signaalweg. Voor het meest pure geluid is de optimale afstand tussen de positieve en negatieve geleiders is gehoormatig afgestemd, met een

Wireworld netkabels

WireWorld netkabels     Wireworld netkabels zijn ontworpen om compleet andere problemen op te lossen dan audio en video kabels. Een ideale audio/video kabel laat een brede frequentieband passeren zonder veranderingen. Een ideale netkabel laat daarentegen alleen de 50Hz netspanning door, terwijl alle hogere frequenties worden tegengehouden die de netspanning vervuilen en geluidskwaliteit aantasten. Wireworld heeft de Fluxfield Technology™ ontwikkelt, een unieke interne structuur die ook gebruik maakt van hetComposilex® 2 isolatie materiaal. De inductive en capacitive filtering worden gemaximaliseerd om netvervuiling te absorberen en elektrische resonanties te dempen, wat andere kabels en netfilters niet voor elkaar krijgen. Het technische ontwerp is voor alle netkabels gelijk, maar de geleider materialen verschillen onderling, waardoor klankmatige verbeteringen dus puur worden gerealiseerd door het gebruik van betere materialen voor de geleiders. Uiteraard worden alle netkabels afgemonteerd met hoogwaardige stekkers.  

2017-10-10T20:33:06+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant