WireWorld netkabels

netkabel series7    

Wireworld netkabels zijn ontworpen om compleet andere problemen op te lossen dan audio en video kabels. Een ideale audio/video kabel laat een brede frequentieband passeren zonder veranderingen. Een ideale netkabel laat daarentegen alleen de 50Hz netspanning door, terwijl alle hogere frequenties worden tegengehouden die de netspanning vervuilen en geluidskwaliteit aantasten.

Wireworld heeft de Fluxfield Technology™ ontwikkelt, een unieke interne structuur die ook gebruik maakt van hetComposilex® 2 isolatie materiaal. De inductive en capacitive filtering worden gemaximaliseerd om netvervuiling te absorberen en elektrische resonanties te dempen, wat andere kabels en netfilters niet voor elkaar krijgen.

Het technische ontwerp is voor alle netkabels gelijk, maar de geleider materialen verschillen onderling, waardoor klankmatige verbeteringen dus puur worden gerealiseerd door het gebruik van betere materialen voor de geleiders. Uiteraard worden alle netkabels afgemonteerd met hoogwaardige stekkers.


power fidelity grade 800px