De oorspronkelijke Aquarius was één van de meest kosteneffectieve upgrades voor energiereiniging die je kon kopen. Het nieuwe V5-model tilt het Aquarius-concept naar een hoger niveau. Er is een groter vermogen beschikbaar dankzij 35% dikkere koperbanen op de printplaat. De gelijkstroomweerstand wordt met ten minste 25% verbeterd en komt daardoor dichter bij het ideaal van nul Ohm. Bovendien is de overspanningsbeveiliging 81.000A. Deze zeswegs netstroomreinigingsunit gaat verder dan de marktstandaard. Er zijn twee hogestroom uitgangen voor versterkers, subwoofers enzovoorts, en vier middenstroom aansluitingen voor andere componenten. Elk stopcontact van de Aquarius heeft zijn eigen speciale powercleaning-netwerk. Oftewel zes stroomreinigers in één behuizing!

– Verwijdert Common Mode- en Differential Mode-vervuiling.

– RFI reductie 60dB.

– Zes unieke conditioningtrappen zorgen voor isolatie tussen alle contactdozen ter eliminatie van Differential Mode-besmetting.KERP© (Kirchoff’s Equal Resistance Path) garandeert gelijke weerstand en gelijke voedingsafgifte voor alle contactdozen. Geen enkele contactdoos krijgt eerder stroom dan een andere, een bekend probleem bij andere voedingsproducten die contactdozen in serie aansluiten.

– Directe 67.500A bescherming, uitgerust met IsoTeks uniek sequentieel beschermingssysteem.

– Inwendig; massieve kern verzilverd OFC koper met nagenoeg luchtdiëlektrisch FEP.

– Twee hoogvermogen contactdozen leveren continu 3.680W. Vier middenvermogen contactdozen leveren continu 1.150W.

 

De V5 Aquarius bevat ook een System Link-uitgang, die ontworpen is om meerdere eenheden met elkaar te verbinden, zodat een gemeenschappelijke aardingsreferentie behouden blijft en er niet meerdere stopcontacten nodig zijn.

V5 Aquarius is een hoogwaardig ontwerp, uiterst functioneel en een uitstekende upgrade voor een compleet audiosysteem. IsoTeks bekroonde Premier-voedingskabel wordt ook meegeleverd.

 

De V5 Aquariusis leverbaar in zwarte of zilveren uitvoering en kost €2495,-

2021-12-07T16:58:49+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant