EVO3 Initium is IsoTeks nieuwe instap-voedingskabel, ontworpen voor een hoogwaardige prestatie met een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Initium is een must voor de vervanging van al uw standaard meegeleverde, zwarte netsnoeren, welke zo goedkoop mogelijk zijn ontworpen zonder oog voor kwaliteit.

Prijs: €79,-   lengte 1,5 meter

                   

“De IsoTek EVO3 Initium is één van de meest kosteneffectieve upgrades in voedingskabels. Zeer sterk aanbevolen.”
Hi-Fi World Magazine – augustus 2016 

“IsoTeks EVO3 Initium is onze standaard keuze voor allround netvoedingskabels. We kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.”
Hi-Fi+ Magazine – Dec 2016

“Verbetert de helderheid van uw geluid en zet een aanzienlijke stap in instrumentfocus. De EVO3 Initium is een kabel met een geweldige prijs/kwaliteitsverhouding en uitstekende constructiekwaliteit.” Hi-Fi Choice Magazine – July 2016

“De Initium is een prachtig geëngineerde voedingskabel. Zijn sonische impact is maar lastig te bevatten, gezien zijn schappelijke prijs. De IsoTek Initium krijgt daarom een duidelijke en welverdiende ‘Price Tip’ award.”  i-fidelity – May 2016

“Britse stroomspecialist IsoTek biedt EVO3 Initium, een discount voedingskabel voor veeleisende muziekliefhebbers. Dankzij zijn hoogwaardig ontwerp en geavanceerde technologie gaat de voorkeur altijd uit naar Initium boven een standaard zwarte kabel.”
Lite Magazine – May 2016

2018-04-05T20:02:29+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant