Ruark Audio

 

Alan O’Rourke en Neil Adams hebben als doel het maken van de beste compacte audioproducten. Zij zijn Ruark Audio gestart omdat ze er vast van overtuigd waren dat ze compacte systemen verbeteren konden, door al hun hifi ervaring toe te passen. Met de R1, R2 en R4 systemen blijken zij hun doelstelling ruimschoots te hebben gerealiseerd.

 

Ruark R1

Ruark R1 tafelradio Met de nieuwe R1 MK2 heeft Vita/Ruark audio een ongeëvenaarde radio gemaakt. Deze radio levert niet alleen een ongekende geluidskwaliteit voor een dergelijk compact systeem, maar ook een hoge 'hebfactor'. Met de BackPack of echt lederen CarryPack vormt de R 1MK2 een unieke combinatie en biedt de gebruiker - los van het stopcontact - op elke gewenste locatie het genot van een volle en krachtige weergave. Op de achterkant vindt u een hoofdtelefoonuitgang en een lijnuitgang waarmee u van de R1 kunt opnemen of hem als DAB/DAB+/FM-tuner op een hifisysteem aansluiten. Via de schakelbare lijningang kunt u het signaal van andere audio-apparaten - zoals een iPod - weergeven en zo genieten van de volle en gedetailleerde weergave. Alle instellingen, tijd- en programma-informatie zijn duidelijk afleesbaar op het contrastrijke display. De helderheid van het display past zich automatisch aanhet omgevingslicht aan. De radio is leverbaar in Rich Walnut fineer, Dream White of Midnight Black hoogglanslak. Ook is de radio tijdelijk beperkt leverbaar in fraai hoogglans Geel en hoogglans Oranje.  

Ruark R2i

Ruark R2i stereo systeem Ruark R2i, stereo systeem met een universeel iPod dock. De R2i klinkt net zo geweldig als hij eruit ziet dankzij de speciaal ontworpen high-end audioelektronika, de 20 W versterker, de twee 9 cm breedbandluidsprekers en de equalizer. De compacte, stijlvolle en lichte behuizing (126x340x185 mm) en de bijzondere netvoeding zorgen dat je de R2i echt óveral kunt gebruiken: van kamer tot tuin tot camping en bovendien waar ook ter wereld! De Ruark Audio R2i is leverbaar in de kleuren warm Walnut hout, Dream White hoogglanslak of Midnight Black hoogglanslak. Het voorpaneel heeft een ingang voor een externe signaalbron zoals MP3- of CD-speler plus een hoofdtelefoonuitgang. Op het achterpaneel zitten zowel vergulde lijningangen (bijv. voor een MP3-speler) als vergulde lijnuitgangen. De wekker heeft een Slaap- en een Wekfunctie. De stijlvolle afstandsbediening controleert alle functies die ook beschikbaar zijn met de RotoDial plus drie extra: aan\uit, de 3-D-functie en de 3-standen Equalizer. En dat alles verpakt in een bijzonder stijlvolle minibehuizing van staal en hout met een kwaliteitsuitstraling die meteen 'hebberigheid' opwekt.  

Ruark R4i

Ruark R4i geïintegreerd muzieksysteem Het R4 Integrated Music System bouwt voort op het succes van de R1 en R2, maar is - dankzij veel nieuwe extra's - een compleet, flexibel en compact audiosysteem geworden. Meest opvallend zijn het iPod Dockingstation en de uitneembare Rotodial: die is daardoor meteen een volledige afstandsbediening waarmee ook de iPod bediend kan worden! Dankzij de slechts 12 druktoetsen en volumeregeling is het gebruik supersimpel. De R4i heeft ook nog een multiformaat CD-speler (CD-DA, CD-R/RW, MP3 en WMA), een USB-poort (MP3, WMA) plus twee gewone stereoingangen. En kan met alle mogelijke geluidsdragers gebruikt worden. De stereoweergave is voor zo'n ‘klein doosje' ongekend, dankzij de 80 W high-end versterker, de ingebouwde breedbandluidsprekers, de actieve laagluidspreker aan de onderzijde, plus de 3-D geluidsprocessing en instelbare equalizer. Door de compacte, stijlvolle en relatief lichte behuizing (14x45x25 cm en 8 kg) kun je hem echt óveral neerzetten en gebruiken: van slaapkamer tot zitkamer, van keuken tot kantoor. Het Ruark Audio R4 Integrated Music System ziet er net zo geweldig uit als hij klinkt en is leverbaar in piano lak zwart, warm walnoten of spectaculair ivoor hoogglanslak – nu voor € 899,-! Ruark R4  

2017-10-10T20:01:49+02:00