Ruark R2 stereo systeem

De Ruark R2 Mk3 laat zich het best omschrijven als compleet stereo muzieksysteem voor muziekvrienden. Compleet met FM/DAB+ radio-ontvangst, Spotify Connect, WiFi (DLNA) en BlueTooth is de R2 de perfecte keus voor groots geluid uit een bescheiden formaat.

De Ruark R2mk3 klinkt net zo geweldig als hij eruit ziet dankzij de speciaal ontworpen high-end audioelektronika, de 20 W versterker, de twee 9 cm breedbandluidsprekers en de equalizer. De compacte, stijlvolle en lichte behuizing (126x340x185 mm) en de bijzondere netvoeding zorgen dat je de R2i echt óveral kunt gebruiken: van kamer tot tuin tot camping en bovendien waar ook ter wereld! De Ruark Audio R2i is leverbaar in de kleuren warm Walnut hout, Soft White en Soft Black.

Het voorpaneel heeft een ingang voor een externe signaalbron zoals MP3- of CD-speler plus een hoofdtelefoonuitgang. Op het achterpaneel zitten zowel vergulde lijningangen (bijv. voor een MP3-speler) als vergulde lijnuitgangen. De wekker heeft een Slaap- en een Wekfunctie. En dat alles verpakt in een bijzonder stijlvolle minibehuizing van staal en hout met een kwaliteitsuitstraling die meteen ‘hebberigheid’ opwekt.

Naast DAB+ en FM radio beschikt de R2mk3 (zoals deze R2 voluit heet) ook over internetradio, audiostreaming van muziekbestanden van uw computer of NAS, audiostreaming vanaf mobiele apparaten via de hoogst mogelijke Bluetooth-kwaliteit aptX en u kunt ook nog gewoon een USB stick achterin pluggen met muziekbestanden en deze ten gehore brengen.

De R2mk3 is leverbaar in bovenstaande kleuren en kost €599,-