Luidsprekerkasten van Neat luidsprekers zijn gefabriceerd volgens de hoogste standaarden. De handgemaakte luidsprekerkasten worden gebouwd in Yorkshire. Bekwame vaklui bouwen met trots en toewijding deze prachtig afgewerkte luidsprekerkasten voor Neat.

De fabriek is opgericht door Bob Surgeoner, die zelf diverse muziekinstrumenten bespeelt.
Naast zijn passie voor muziek ontwikkelde hij ook een interesse in elektronica. Zijn beide interesses zorgen ervoor dat hij een passie heeft ontwikkeld voor de perfecte reproductie van muziek.

Neat Ministra

Neat Ministra Dat Neat Acoustics een kei is in het ontwerpen en bouwen van compacte luidsprekers is niet nieuw. De Ministra is dat wel. Met deze speaker overtreft Neat zichzelf en levert een ongelooflijk fraaie en volwassen geluidsweergave uit een heel compacte luidspreker. Een van de “geheimen” hiertoe zit hem in een verborgen luidspreker; een extra bas-unit achter de zichtbare woofer. Hierdoor loop de laagweergave veel dieper door en klinkt de speaker veel grootser dan het formaat doet vermoeden. Net als zijn grote broer, de Ekstra, is de ministra voorzien van een ribbon tweeter en zijn de drivers gemonteerd op een afzonderlijke baffle die via een polyethyleen membraan aan de hoofdbehuizing is bevestigd, waardoor volgens de makers een zeer lage kleuring wordt gewaarborgd. Het ontwerp van de Ministra maakt plaatsing dichtbij de muur mogelijk. De klank is typisch Neat: zeer muzikaal met een royale soundstage. De weergave van lage tonen is verrassend goed, met hetzelfde niveau van controle als wordt behaald met andere nette isobarische ontwerpen. De Ministra is een ideale partner voor bijvoorbeeld een hoogwaardig all-in-one audiosysteem zoals een Naim Uniti Star of  Uniti Atom. Met deze luidspreker is het mogelijk de geluidskwaliteit naar een behoorlijk hoog niveau te

Neat Ekstra

Neat Ekstra Nu €1450,-/stuk Groots geluid bij minimaal vloeroppervlak? Dat is precies wat de Ekstra van Neat Acoustiscs levert. Wat een fijne speaker, de Ekstra maakt het helemaal waar. Neat staat bekend om zijn pakkende geluid en de Ekstra is daarop geen uitzondering. Hij is een ideale partner voor bijvoorbeeld een hoogwaardig all-in-one audiosysteem zoals een Naim Uniti Star of  Uniti Nova. Met deze luidspreker is het mogelijk de geluidskwaliteit naar een behoorlijk hoog niveau te tillen. In de compacte behuizing vind u maar liefst 4 drive units, met in de voet van de luidspreker (buiten het zicht) twee basdrivers die fungeren als interne subwoofer. Dankzij de Iso-baric techniek levert hij ondanks zijn bescheiden formaat een indrukwekkende weergave in de lage frequenties.   Technische gegevens: Type: 2,5-weg ISO baric bass-reflex met ingebouwde sub Impedantie 8 ohm (minimaal 5 ohm) Gevoeligheid: 86 dB HF: Bandtweeter Midrange: 134mm driver In de voet 2 x 134mm driver voor de lage frequenties Single-Wire aansluiting Afmetingen: 110 x 17 x 25 cm Kleuren: zwart (met houtnerf), Walnoot en wit lak. Op verzoek Eiken zonder meerprijs. Prijs: €4825,- / set JUBILEUMDEAL Set in zwart voor €2900,- Laat u verrassen door deze uitzonderlijk muzikale Engelse luidsprekers.

Neat Iota

Neat Iota Op zoek naar een groots geluid in een kleine verpakking? De Iota van Neat Acoustiscs maakt het helemaal waar. Deze luidspreker is ontworpen om dichtbij een muur geplaatst te worden in bijvoorbeeld een boekenkast of op een bureaublad. Ideaal waar een traditionele luidspreker vaak te groot is. Neat staat bekend om zijn pakkende geluid en de Iota is daarop geen uitzondering. Hij is een ideale partner voor bijvoorbeeld een all-in-one audiosysteem, met deze luidspreker is het mogelijk de geluidskwaliteit naar een hoger niveau te tillen. De inhoud van de luidspreker meet slechts 2.6L inhoud en is gemaakt van hoogwaardig MDF dat intern is gedempt. De driver is een kleine versie van het model dat gebruikt wordt in de Motive reeks. Bijzonder is het gebruik van de Planar ribbon tweeter. Deze zorgt een dynamische respons en accurate neutrale tonaliteit die perfect passen bij de drive unit. De Neat Iota is leverbaar in de volgende kleuren: Satin Black, Satin White, Flame Red, Zinc Yellow en Ultramarine Blue Technische gegevens: Type: Twee-weg Bass Reflex Aanbevolen versterkervermogen: 25-100 Watt Impedantie: 6 Ohm Gevoeligheid: 86dB/1 Watt Afmetingen: 130x200x165mm Laat u verrassen door deze uitzonderlijk muzikale Engelse luidsprekers.

2021-04-07T14:09:30+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant