Neat

Luidsprekerkasten van Neat luidsprekers zijn gefabriceerd volgens de hoogste standaarden. De handgemaakte luidsprekerkasten worden gebouwd in Yorkshire. Bekwame vaklui bouwen met trots en toewijding deze prachtig afgewerkte luidsprekerkasten voor Neat.

De fabriek is opgericht door Bob Surgeoner, die zelf diverse muziekinstrumenten bespeelt.
Naast zijn passie voor muziek ontwikkelde hij ook een interesse in elektronica. Zijn beide interesses zorgen ervoor dat hij een passie heeft ontwikkeld voor de perfecte reproductie van muziek.

Neat Iota

Neat Iota Op zoek naar een groots geluid in een kleine verpakking? De Iota van Neat Acoustiscs maakt het helemaal waar. Deze luidspreker is ontworpen om dichtbij een muur geplaatst te worden in bijvoorbeeld een boekenkast of op een bureaublad. Ideaal waar een traditionele luidspreker vaak te groot is. Neat staat bekend om zijn pakkende geluid en de Iota is daarop geen uitzondering. Hij is een ideale partner voor bijvoorbeeld een all-in-one audiosysteem, met deze luidspreker is het mogelijk de geluidskwaliteit naar een hoger niveau te tillen. De inhoud van de luidspreker meet slechts 2.6L inhoud en is gemaakt van hoogwaardig MDF dat intern is gedempt. De driver is een kleine versie van het model dat gebruikt wordt in de Motive reeks. Bijzonder is het gebruik van de Planar ribbon tweeter. Deze zorgt een dynamische respons en accurate neutrale tonaliteit die perfect passen bij de drive unit.De Neat Iota is leverbaar in de volgende kleuren: Satin Black, Satin White, Flame Red, Zinc Yellow en Ultramarine Blue en kost €475,-/stuk.  Technische gegevens:Type: Twee-weg Bass ReflexAanbevolen versterkervermogen: 25-100 WattImpedantie: 6 OhmGevoeligheid: 86dB/1 WattAfmetingen: 130x200x165mmLaat u verrassen door deze uitzonderlijk muzikale Engelse luidsprekers.

Neat Motive SX2

Neat Motive SX2 Ogenschijnlijk is de nieuwe Neat Motive SX2 nauwelijks veranderd ten opzichte van zijn befaamde voorganger, maar klankmatig is hij op alle fronten significant verbeterd. De meest opvallende verandering is de gewijzigde tweeter. Bij Neat zijn ze altijd van mening geweest dat de tweeter het belangrijkste onderdeel is van een luidsprekersysteem. Een nieuwe ontwikkelde aluminium dome, voorzien van een zwarte coating voor extra stijfheid, vervangt nu de orginele titanium dome. De nieuwe SXT dome behoudt de snelle en ongecomprimeerde eigenschappen van zijn voorganger, maar klinkt nu een natuurlijker, schoner en beter in balans. Het scheidingsfilter is aangepast aan de nieuwe tweeter en is opgebouwd uit zeer hoogwaardige componenten, vergelijkbaar met die in Neat’s topmodellen. De kastconstructie is opgewaardeerd met inwendige verstevigingen en demping en de bas is nieuw afgestemd voor een dieper en beter gecontroleerde laagweergave. De Motive SX2 overtuigd dan ook met een geweldige laagweergave, veel beter is dan u voor zo’n bescheiden behuizing voor mogelijk houdt. Specificaties: Afmetingen (HxBxD) 765/160/200mm Systeem type: 2-way Reflex Impedantie 8 Ohms Gevoeligheid 86 dB/1 watt Frequentiebereik 35Hz - 30kHz  De luidsprekers zijn leverbaar in  Satin White, Natural Oak, American Walnut, Black Oak en kosten €1800,-/paar

2017-10-10T19:46:38+02:00