Neat Iota

Neat Iota kleuren

Op zoek naar een groots geluid in een kleine verpakking? De Iota van Neat Acoustiscs maakt het helemaal waar. Deze luidspreker is ontworpen om dichtbij een muur geplaatst te worden in bijvoorbeeld een boekenkast of op een bureaublad. Ideaal waar een traditionele luidspreker vaak te groot is.

Neat staat bekend om zijn pakkende geluid en de Iota is daarop geen uitzondering. Hij is een ideale partner voor bijvoorbeeld een all-in-one audiosysteem, met deze luidspreker is het mogelijk de geluidskwaliteit naar een hoger niveau te tillen.

De inhoud van de luidspreker meet slechts 2.6L inhoud en is gemaakt van hoogwaardig MDF dat intern is gedempt. De driver is een kleine versie van het model dat gebruikt wordt in de Motive reeks. Bijzonder is het gebruik van de Planar ribbon tweeter. Deze zorgt een dynamische respons en accurate neutrale tonaliteit die perfect passen bij de drive unit.

De Neat Iota is leverbaar in de volgende kleuren: Satin Black, Satin White, Flame Red, Zinc Yellow en Ultramarine Blue en kost €550,-/stuk.

Technische gegevens:
Type: Twee-weg Bass Reflex
Aanbevolen versterkervermogen: 25-100 Watt
Impedantie: 6 Ohm
Gevoeligheid: 86dB/1 Watt
Afmetingen: 130x200x165mm

Laat u verrassen door deze uitzonderlijk muzikale Engelse luidsprekers.

IOTA duo