T+A MP 200  Multi Source Player

T+A MP 200

De MP 200 is ontwikkeld met als doel een compact ontwerp en een grote verscheidenheid aan bronnen te combineren. Van Bluetooth en cd tot de nieuwste streaming en radioweergave, het maakt gebruik van alle bronnen tot hun volle potentieel. De MP 200 maakt niet alleen FM-, FM-HD- en DAB+-weergave mogelijk, maar biedt ook handige streaming vanaf mobiele apparaten en lokale netwerkopslagapparaten. Externe digitale bronnen profiteren ook van de uitstekende signaalverwerking.

Hoewel de MP 200 harmonieert met elke D/A-converter, is het concept ontwikkeld voor speciale synergieën met de serie-converters DAC 200 en HA 200: de T + A SYS Link wisselt besturingsgegevens uit, leidt audiosignalen optimaal en laat de MP 200 in gebruik de T + A MusicNavigator-app kan het commandocentrum van het hele systeem worden.

Ondanks dat digitale streamingcontent een dominante positie heeft verworven, ontwikkelt T + A voortdurend zijn cd-drives: dit is de enige manier om klanten de vrijheid te geven om hun favoriete bronnen zonder beperkingen te kiezen. De afmetingen van de in de MP 200 ingebouwde slotdrive zijn speciaal ontwikkeld voor de afmetingen in de MP 200 en passen naadloos in de behuizing. Met zijn korte toegangstijden en de geavanceerde foutcorrectie speelt hij inhoud vrijwel direct na het plaatsen van de cd af zonder afspeelfouten.

Bediening
De volledige app-bediening is gekanaliseerd in de MP 200. Van toegang tot streamingdiensten en radiostations tot het instellen van de kleinste details van elk aangesloten apparaat: de MP 200 en de T+A MusicNavigator-app, ontwikkeld in Herford, bieden volledige controle, gemakkelijk met iOS of Android-apparaten.

De voorkant van het apparaat is ergonomisch ontworpen door een intelligente combinatie van directe toegangstoetsen en een draai-/drukknop.

Streamingclient en Bluetooth
De in-house streaming client van T+A vormt voor de MP 200 een van de bruggen naar de buitenwereld. Deze naar audiofiele aspecten geconstrueerde netwerkkaart verwerkt inkomende WLAN-, LAN- en USB-master-mode-signalen en heeft zo toegang tot hoogwaardige streamingdiensten zoals Tidal, Qobuz en Deezer. Voor lokale toepassingen kan de streamingclient audiogegevens streamen tot een kwaliteit van 192/24 (HD).

In tegenstelling tot computergebaseerde standaardoplossingen die in de branche gebruikelijk zijn, is de Streaming Client een volledig in-house ontwikkeling van T+A en dus volledig vrij van kwaliteitsverliezen, zoals vaak veroorzaakt door hoogfrequente stoorsignalen.

Naast een uitzonderlijk hoge afspeelkwaliteit kenmerkt het zich door het gebruiksgemak: Alle streamingdiensten en internetradiostations worden beheerd door de gratis airable-service, die op de achtergrond de administratie verzorgt.

Dankzij de gebruikte aptX HD ™ -technologie is de overdracht van mobiele gegevens niet langer een contradictie in termen van hoge geluidskwaliteit: zelfs ongecomprimeerde Flac-bestanden kunnen ondanks de beperkte bandbreedte van de Bluetooth-radio worden verzonden.

Digitale ingangen
Het digitale aansluitbord van de MP 200 heeft twee digitale S/P DIF- en één optische ingang, die de aansluiting van alle externe bronnen mogelijk maken, zoals settopboxen, drives en spelers. Een extra S/P DIF-uitgang is beschikbaar. De verzending en verwerking vindt plaats in HD-kwaliteit.

De 200-serie is leverbaar in zilver en zwart.  De MP200 kost €4450,-

Afmetingen (H × W× D) : 10 × 32 × 34 cm

 

Test Stereoplay