T+A CARUSO  all-in-one  audio-systeem

De Caruso is geschikt voor alle moderne muziekbronnen: hij integreert streaming vanaf een netwerk of internet, Spotify Connect en AirPlay, evenals de klassieke CD-, DAB + en FM-radio

Het bevat zelfs een bi-directionele Bluetooth-module en ingangen voor analoge en digitale bronnen zoals tv-toestellen.

Het reproduceert al deze bronnen in uitstekende kwaliteit via zijn zeven geïntegreerde luidsprekersystemen. De Caruso bezit drie eindversterkers; 100 watt continu vermogen voor het subwoofersysteem en 2x 50 watt voor de midden / hoge tonen. Dankzij de digitale signaalprocessor van de Caruso wordt het geheel aangestuurd door een ultraprecieze actieve cross-over unit (actief luidsprekerconcept). Er zijn verschillende geluidskarakteristieken beschikbaar, zodat het systeem altijd een uitstekende geluidskwaliteit levert, ongeacht de plaatsing. Voor een apparaat dat zo klein is, is de geluidservaring ongelooflijk, en het belangrijkste kenmerk hierachter is het consistente gebruik van aluminium subassemblages, we noemen het T + A Aluminium Framework.

 

De Caruso is het eerste T + A-apparaat van welke soort dan ook dat de NavigatorOS gebruikt met het 7-inch HD-touchscreen dat intuïtieve bediening van alle functies van het systeem biedt, evenals albumhoezen in indrukwekkende stijl.

Desgewenst kan de sokkel van de Caruso worden verlicht, aangezien er een ledstripverlichting in de bodemplaat van de machine is geïntegreerd. Voor sfeerverlichting kun je kiezen uit verschillende kleurmodi en wit, blauw, groen en rood licht, en de intensiteit van de verlichting is instelbaar door de gebruiker.

De sokkel van de CALA kan worden verlicht, aangezien er een LED-striplicht in het achterste gedeelte van de achterkant van de machine geïntegreerd is. Voor omgevingsverlichting kunt u kiezen uit verschillende kleurenmodi wit, blauw, groen en rood licht en is de intensiteit van de verlichting variabel.

Afmetingen (H x B x D):    10,5 x 37 x 24,5 cm

De CARUSO  kost  € 3000,-
Meer info op de website