T+A CALA CDR  all-in-one  audio-systeem

TA-Cala-CDR-front BLK

De CALA CDR is een prachtig gebouwd en zeer veelzijdig apparaat. Compact maar voorzien van bijna alle aansluit en afspeelmogelijkheden en topklasse geluidskwaleit.
Dit prachtige apparaat is het best beschouwen als echte high-end hifi-installatie in één zeer compacte behuizingen. De CALA CDR is uitgerust met alle beschikbare moderne bronnen: een hoogwaardige CD-mechanisme, een aptX® Bluetooth-module, een high-performance digitale tuner en High Res Streaming Board. Dit betekent simpelweg dat de CALA CDR toegang heeft tot bijna alles wat muziek aan kan leveren: CD, FM, FM-HD en DAB + radio, Internet radio met Airable Internet Radio Service, UPnP-netwerk muziek servers, USB-geheugen media en mobiele apparaten met Bluetooth! Zelfs een platenspeler met MM of high-output MC element kan worden aangesloten.

Daarbij behoort hij ook klankmatig bij de top van het rijtje all-in-one systemen. De technologie die in de CALA wordt toegepast is voornamelijk gebaseerd op E-Serie, maar nu beschikbaar in een compacter formaat en lagere prijsklasse. Gelukkig zijn de meeste audiophiele kwaliteiten behouden gebleven en leveren de CALA apparaten uitzonderlijk veel waar voor hun geld! De ingebouwde eindversterker levert 2 x 100Watt aan 4 Ohm en daarmee ruim voldoende vermogen om de meeste luidsprekers prima mee aan te kunnen sturen.
cala cdr rear
T+A heeft voor de CALA een volledig digitaal concept ontwikkeld, waardoor de volledige signaalverwerking in het digitale bereik in HD kwaliteit plaats vindt. Hierdoor wordt de klankkwaliteit aanzienlijk verbeterd, omdat er geen extra omzetting van de digitale bronnen plaatsvindt. De digitale processing maakt middels ook optimale aanpassing van de opstelling mogelijk door dus zonder  audiosignalen volledig digitaal Audiosignalen worden verwerkt door een krachtige en hoogwaardige digitale signaalprocessor. Deze zorgt maakt het mogelijk die de geluidsvelden voor verschillende instellingsomstandigheden en virtuele surround genereert, waar nodig – alle tooninstellingen en afsnijdfrequenties voor de primaire luidsprekers en Sub-woofer (basbeheer), verwerkt en de uitgangssignalen voor de luidsprekerkanalen regelt en zet de twee analoge ingangen in digitale data om, zodat deze ook digitaal kunnen worden verwerkt. Een bass amagement systeem regelt alle instellingen als een subwoofer / satelliet systeem in gebruik is.
TA-Cala-CDR-front grnCALA CDR Blue
De sokkel van de CALA kan worden verlicht, aangezien er een LED-striplicht in het achterste gedeelte van de achterkant van de machine geïntegreerd is. Voor omgevingsverlichting kunt u kiezen uit verschillende kleurenmodi wit, blauw, groen en rood licht en is de intensiteit van de verlichting variabel.

Afmetingen (H x B x D):    10,5 x 37 x 24,5 cm

De CALA CDR is leverbaar in zilver en in zwart en kost  € 3750,-
Stereoplay testoordeel: Spitzenklasse   Preis/Leistung: :uberragend

 

ta High-End-2017