Sumiko

De Sumiko Subwoofer serie is door Sonus Faber in Italië ontwikkeld onder het toeziend oog van het Amerikaanse Sumiko, ook onderdeel van de Fine Sounds Group. Voor de elektronica en subwoofertechnologie werd ook gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van REL, ook een echte specialist in subwoofers.
Zo maken de Sumiko subwoofers bijvoorbeeld ook gebruik van ABC (Active Base Controller). Deze dubbele ABC aansluiting maakt het mogelijk in een handomdraai alle Sumiko subwoofers naadloos te integreren in alle stereo en/of AV installatie.

Sumiko S.5

Sumiko S5 subwoofer De Sumiko S serie is een lijn van zeer hoogwaardige compact sub-bas systemen.De kasten zijn ontworpen door Sonus Faber en de subwoofer versterker- en luidsprekertechnologie is afkomstig van Subwooferspecialist REL. De Sumiko subwoofers verenigen hiermee het beste van twee werelden. De S.5 is het krachtigere broertje van de S.0 en is eveneens van het gesloten downfiring type. De S.5 is uitgevoerd met langeslag woofer aan de onderzijde. Dit systeem is specifiek ontworpen voor gebruik in combinatie met compacte luidsprekers. Geschikt voor enkel of dubbel gebruik en eenvoudig in te stellen voor optimale  Het ruime vermogen van 150Watt RMS zorgt voor een ideale en stabiele aansturing van de 21cm lange slag woofer. Bedrijfszeker door de drievoudige beveiliging. Super van klank door een zeer strakke kastconstructie, hoogwaardige componenten, zeer stabiele klasse AB versterker en krachtige luidspreker. Een hele mooie subwoofer voor een klein prijsje. Afmetingen : 28.5 x 33.5 x 31.5 cm (B*H*D) De Sumiko S.5 is leverbaar in hooglans zwart of wit en kost € 599,-  

2017-09-29T10:00:17+02:00
Go to Top