Revo Superconnect  radio streamer

RevoSC Spotify2

De Superconnect is Revo’s ultieme resultaat van 10 jaar ontwikkeling en award–winning product ontwerpen. De Superconnect is een next-generation audio product, voorzien van de nieuwste technieken verpakt in een zeer fraaie behuizingen. Het ontwerp is zelfs bekroond met de internationale Red Dot Design award !

Met de Superconnect kunt u heel veel radiozenders ontvangen, DAB, DAB+, FM met RDS en internetradio, waarmee u de beschikking heeft over meer dan 16.000 zenders van over de hele wereld. Maar dat is nog niet alles – De Superconnect kan ook communiceren met externe apparaten. DLNA en WLAN technieken maken draadloos muziekweergave mogelijk van externe computers en muziek servers, Bluetooth® with aptX® voor muziekweergaven in cd-kwaliteit van smartphones en tablets etc. en Spotify Connect. Hiermee hebt u toegang tot meer dan 20 miljoen muziekstukken uit de Spotify bibliotheek.

De Superconnect is gemaakt van de mooiste materialen en componenten, Amerikaans walnoot voor de behuizing gecombineerd met geanodiseerd aluminium. Een gedetailleerd OLED display en joystick bediening geven het toestel een moderne touch. Gepatenteerde audio- en luidsprekertechnologie leveren 15 watt uitstekende geluidskwaliteit en een diepe volle bas.

De Revo Superconnect is bij ons te beluisteren en kost €399,-
Verkrijgbaar in Walnoot/zilver, Walnoot/zwart, wit/zilver en zwart/silver

black walnut Revo SuperconnectSuperconnect revoblack white Revo Superconnectred dot2014

Revo Remote     Revo reward