Rega Elicit-R

Rega Elicit-R versterker

Rega-Elicit-R

De Elicit-R is ontworpen om audioprestaties naar een enorm hoog niveau te tillen en de nieuwe referentie te worden in zijn prijsklasse. Dat Rega hierin geslaagd is wordt na een luistersessie al gauw duidelijk. Ook het Engelse magazine What Hi-Fi is reeds uiterst enthousiast over deze nieuwe versterker en geeft hem de hoogste waardering.

What HI-FI: This really is one of the best stereo amplifiers we’ve heard at this price. Its staggeringly agility and ability to reveal fine detail is admirable – but what makes it truly impressive is how musical and interesting it sounds.
WHF com five-star-logo    bbstereo-amps1000rega-elicit

De basis voor de uitstekende prestaties wordt geleverd door de een nieuwe en verbeterde eindversterker circuits, gebaseerd op de uiterst succesvolle Brio-R versterker. Discrete FET line voorversterkers en een trapsgewijs programmeerbare volumeregeling zorgen voor nog betere prestaties en controle over het te leveren vermogen. Voor de Elicit-R is een geheel nieuwe, uiterst robuuste behuizing ontwikkeld, terwijl de bediening heel eenvoudig is gebleven. De versterker wordt geleverd met de nieuwe Solaris systeem-afstandsbediening.

Ook beschikt de versterker over een uitstekende MM phono-versterker, om uw platenspeler maximaal te laten presteren. De phono-ingang is extra geïsoleerd om storing te voorkomen. Hebt u geen platenspeler, dan biedt deze geïsoleerde input ook de mogelijkheid om gebruikt te worden als line-level ingang voor bijv. cd-speler of DAC.

Power output
•105 Watts per channel into 8Ω
•127 Watts per channel into 6Ω
•162 Watts per channel into 4Ω
•Dimensions: Width 432mm x Depth 325mm x Height 82mm
•Weight – 13kg

Prijs: €2295,-
RegaElicitr

Rega-elicit-rear

2018-04-06T17:25:52+02:00