Questyle QP1-R mobiele high-res audio player

questyle-qp1r-duo

Onderweg muziek luisteren met de kwaliteit van thuis? De Questyle QP1R is uw oplossing! Een portable audioplayer en USB-DAC waarop u uw favoriete PCM en DSD-bestanden kunt afspelen. De body is gemaakt van aluminium en Gorilla Glass. De QP1R wordt bediend met een draaibare schijf op de voorzijde en een knop aan de bovenzijde.

Hoofdtelefoonversterker
De hoofdtelefoonversterker werkt met de gepatenteerde ‘Current Mode Amplification’ in pure klasse A, en bevat discrete transistors en componenten. Dit zorgt voor een warm en krachtig geluid waarmee de QP1R een meesterwerk is onder de draagbare audioplayers.

 

 

questyle-qp1r-gold-coverQuestyle-QP1R-rearquestyle-qp1r-grey-cover

Ondersteunde formaten
De Questyle Audio QP1R ondersteund ALAC, APE, FLAC, AIFF, WAV, WMA Lossless tot en met 24bit/192kHz en high-res audio bestanden als DSD128 en DSD64 voor een extreem natuurgetrouwe weergave van de oorspronkelijke opnames.

Asynchrone USB DA-converter
De DA-converter in de QP1R ondersteunt True DSD. Net als in de CAS192D wordt gebruik gemaakt van verschillende klokken voor de asynchrone upsampling van 44.1kHz en 48kHz. Bovendien bevat de QP1R een klok voor asynchrone USB gegevensoverdracht zodat jitter tot onhoorbaar niveau gereduceerd wordt. Deze hoogwaardige USB-DAC maakt gebruik van een Cirrus Logic C4398 chipset.

 
Portable… maar ook thuis!
Met de 3300Mah accu kunt u tot 10 uur muziek luisteren. Het opladen van de QP1 R gaat via een micro USB-kabel. En hoeveel muziek u ook heeft, u kunt het allemaal afspelen op de QP1R. Naast 32Gb intern geheugen, is er ruimte 2 micro SD cards van elk 128Gb voor een totaal van 288Gb! De micro SD cards kunnen eenvoudig gewisseld worden zodat u uw gehele muziekcollectie kunt meenemen.

De QP1R is ook eenvoudig te koppelen aan een thuisinstallatie als DA-converter.


Hi-fi Choise Testwinnaar
“Listening to the Questyle, it’s hard not to feel a bit sorry for the other DAPs in the group-even the superbly transparent and musical AK300. The QP1R is simply in a different league.”

De speler is leverbaar in Space grey en Gold en kost €999,-

Binnenkort is ook een lederen beschermhoes leverbaar voor €79,-


Questyle QP1R Leather Case         questyle-qp1r open

questyle-qp1r-topHifiChoice