Primare I15 Prisma versterker / netwerkspeler

I15 Prisma

De I15 Prisma versterker/netwerkspeler is een compacte all-in-one oplossing. De versteker levert 60 Watt per kanaal aan 8 ohm en 100 Watt aan 4 ohm; ruim voldoende voor de meeste toepassingen. Ook klankmatig weet de versterker behoorlijk te overtuigen.

Met de I15 heeft u complete controle over uw muziek. Samen met de C25 – de nieuwe overzichtelijke afstandsbediening – kan u de I15 eenvoudig bedienen. Daarnaast kan de I15 ook bediend worden met de nieuwe Prisma app. Naast alle bedieningsmogelijkheden biedt de I15 digitaal naar analoge conversie met PCM 768kHz en DSD 256 mogelijkheden en dat allemaal in een behuizing van 35/34/7,5 cm!

Prisma

I15 Prisma is voorzien van Prisma, Primare’s nieuwe hele huis, high-fidelity controle en connectiviteit oplossing. Prisma biedt multi-room / multi-zone connectiviteit en controle voor het afspelen van opgeslagen en gestreamde media, bedraad of draadloos, allemaal beheerd vanaf elk mobiel apparaat via een speciale systeem controle app. Naast Bluetooth, AirPlay en Spotify Connect, is Chromecast ingebouwd, een uniek streaming portal dat moeiteloos directe verbinding maakt met honderden streaming-toepassingen voor de best mogelijke prestaties en gebruikerservaring.

De I15 Prisma is leverbaar en zwart en titanium en kost €1850,-

Jubileumdeal: Titanium I15 Prisma voor € 1350,-