Primare CD35 CD-speler

De CD35 is de beste cd-speler die Primare ooit gemaakt heeft.

De CD35 is een rasechte ‘ouderwetse’ cd-speler met een toegewijd echt Teac CD 5020A-AT loopwerk en geheel nieuw DAC module, voorzien van de 8 kanaals ESS Sabre ES9028PRO. Een hele fraaie chipset die heel veel luisterplezier garandeert.

De CD35 is er voor muziekliefhebbers die een speler willen hebben die uitsluitend is toegewijd aan het afspelen van een CD.

De CD35 kost €2800,- en is leverbaar in zwart of titanium

 

CD35 Prisma

Met Prisma module wordt aan de speler uitgebreide streaming functionaliteit toegevoegd. Deze biedt multi-room / multizone-connectiviteit en bediening voor het afspelen van opgeslagen en gestreamde media, bekabeld of draadloos, allemaal beheerd vanaf elk mobiel apparaat via een speciale app. Naast Bluetooth AptX HD, AirPlay en Spotify Connect beschikt de Primare CD35 Prisma over ingebouwde Chromecast, een unieke streamingportal die moeiteloos een directe verbinding maakt met honderden streaming-applicaties voor de best mogelijke prestaties en gebruikerservaring.

De CD35 Prisma kost €3200,- en is leverbaar in zwart of titanium

 

Overigens is er ook een versie leverbaar als puur CD-loopwerk, dus alleen digitaal uit en zonder Prisma. Deze kost €1900,-