Primare CD15 Prisma cd-speler

Primare CD15 Prisma – Streaming CD-speler

De CD15 Prisma is niet alleen een uitstekende cd-speler, maar dankzij Prisma module tevens een hoogwaardige netwerkspeler.

In zijn compacte behuizing heeft de CD15 Prisma een hoogwaardige Slot-In” CD-drive, Prisma netwerkmodule en een zorgvuldig vervaardigd DAC met een fijn afgestemde analoge uitgangstrap. Muziek afkomstig van CD, opgeslagen muziekbibliotheek of streaming diensten kan hiermee op zeer overtuigende wijze worden weergegeven.

De CD15 Prisma kost €1750,- en is leverbaar in zwart of titanium. De Prisma module biedt multi-room / multizone-connectiviteit en bediening voor het afspelen van opgeslagen en gestreamde media, bekabeld of draadloos, allemaal beheerd vanaf elk mobiel apparaat via een speciale app. Naast Bluetooth AptX HD, AirPlay en Spotify Connect beschikt de Primare CD15 Prisma over ingebouwde Chromecast, een unieke streamingportal die moeiteloos een directe verbinding maakt met honderden streaming-applicaties voor de best mogelijke prestaties en gebruikerservaring.

Primare DD15
Overigens is er ook een versie leverbaar als puur CD-loopwerk, dus alleen digitaal uit en zonder Prisma, de DD15 Deze kost €1250,-.
De DD15 combineer je dus voordelig met de I15 Prisma versterker die reeds voorzien is van DAC en Prisma streaming module.

Primare CD15 Prisma  € 1750
Primare DD15                 €1250,-