Piega TMicro 60AMT

Piega TMicro 60AMT

  

De Piega TMicro luidsprekerserie behoort tot de instapreeks van dit Helvetisch merk. De behuizingen zijn dankzij een ingewikkeld technisch procedé gemaakt uit één blok aluminium. De boven- en onderzijde zijn open en worden afgesloten door een nauwkeurig op maat gemaakte aluminium bodem- en afdekplaat. Dit geeft het geheel een bijzondere stijfheid, ondanks een zeer dunne wand van slechts enkele millimeters dik.

De TMicro 60AMT is de nieuwste en krachtigste luidspreker in deze serie.

Achter het smalle, afgeronde frontje dat de hele hoogte en breedte beslaat, bevinden zich drie 10 cm MDS basluidsprekers en een Air Motion Transformer (AMT) ribbon tweeter. Deze tweeter geeft een hele mooie aftekening van het hoog en maakt het beeld nog groter en dieper.

In de vloerstaande zuilluidspreker worden de lage tonen ondersteund door een basreflexpoortje dat zich ook achter het front bevindt. Ondanks het bescheiden formaat weten deze luidsprekers een heel volwassen geluid te produceren en zijn ze in staat tot behoorlijke grote dynamieksprongen en bovengemiddeld hoge belastbaarheid.

Kortom een makkelijk plaatsbare (h)eerlijke klinkende allrounder die een grootse weergave met kleine afmetingen weet te combineren.

De luidsprekers zijn leverbaar in aluminium blank, zwart of wit
Prijs: €990,- per stuk in zilver en €1090- in zwarte of witte uitvoering

Afmetingen: 
H 106 cm, B 14 cm, D 17 cm

Gewicht: 
16 kg

– 3-weg systeem vloerstaande luidspreker
– Geadviseerd versterker vermogen: 20 – 150 Watt kHz
– Gevoeligheid: 90 db/W/m
– Impedantie: 4 Ohm
– Frequentie bereik: 45.00 Hz – 40 Hz
– 22 – 3 x 10 cm MDS® bass
– 1 x Air Motion Transformer
– Connectie: Multi-Connectors

2018-04-07T11:43:31+02:00
Go to Top