Piega TMicro 4

Piega TMicro 4

Piega tmicro 4

De Piega TMicro luidsprekerserie behoort tot de instapreeks van dit Helvetisch merk. De behuizingen zijn dankzij een ingewikkeld technisch procedé gemaakt uit één blok aluminium. De boven- en onderzijde zijn open en worden afgesloten door een nauwkeurig op maat gemaakte aluminium bodem- en afdekplaat. Dit geeft het geheel een bijzondere stijfheid, ondanks een zeer dunne wand van slechts enkele millimeters dik.

De TMicro 4 is de nieuwste en krachtigste boekenplank luidspreker in deze serie. De afmetingen van de luidsprekerkast zijn t.o.v de TMicro 3 aan alle zijden iets toegenomen en in het laag wordt de basluidspreker ondersteund door een basreflexpoort. Desondanks blijft de luidspreker een zeer elegante en ranke verschijning.

Achter het smalle, afgeronde frontje bevinden zich een 10 cm MDS basluidspreker, een 26mm LDS dome tweeter en een basreflexpoortje. Ondanks het bescheiden formaat weten deze luidsprekers een heel volwassen geluid te produceren en zijn ze in staat tot behoorlijke grote dynamieksprongen.

Kortom een makkelijk plaatsbare (h)eerlijke klinkende allrounder die een grootse weergave met kleine afmetingen weet te combineren.

De luidsprekers zijn er in aluminium blank, zwart of wit en leverbaar vanaf €399,- per stuk.

Afmetingen: H 27 cm, B 14 cm, D 17 cm
Gewicht: 4 kg
– 2-weg systeem monitor luidspreker
– Geadviseerd versterker vermogen: 20 – 150 Watt
– Gevoeligheid: 87 db/W/m
– Impedantie: 4 Ohm
– Frequentie bereik: 50 Hz – 22 kHz
– 1 x 10 cm MDS® bass – 1 x 26 mm LDS dome
– Connectie: Multi-Connectors

Piega tmicro4 dimmontagePiega tmicro 4 zwart

2018-04-06T18:43:34+02:00