Nordost Norse 2

Nordost-Norse-speakerkabel

Vorig jaar was er de LEIF serie die de Blue Heaven, Red Dawn heeft vervangen, dit jaar wordt de Norse serie in een nieuw jasje gestoken. De Heimdall 2, Frey 2 en de Tyr 2 zijn het resultaat van 5 jaar onderzoek en ontwikkeling bij Nordost. Door het combineren van de bewezen voordelen van Micro Mono-Filament constructie met de laatste ontwikkelingen in the mechanische tuning en het optimaliseren van conductoren, topologie en afwerking is er een significante doorbraak in kabel prestaties bereikt.

Nordost-Norse-interconnect
Wij zijn de eerste dealer in Nederland waar u deze nieuwe Norse Serie kunt beluisteren. Naast de nieuwe Heimdall 2, Frey 2 en de Tyr 2 interlinks en luidsprekerkabels, dragen nu ook de netkabels de naam van deze serie. De Brahma en Vishnu zijn hiermee vervangen door de Heimdall en Frey netkabels. Naast de verbeterde akoestische kwaliteiten, is ook de nieuwe soepelere constructie een praktische bijkomstigheid.

Nordost-Norse-powercords
Vorig jaar was er de LEIF serie die de Blue Heaven, Red Dawn heeft vervangen, dit jaar wordt de Norse serie in een nieuw jasje gestoken. De Heimdall 2, Frey 2 en de Tyr 2 zijn het resultaat van 5 jaar onderzoek en ontwikkeling bij Nordost.
Door het combineren van de bewezen voordelen van Micro Mono-Filament constructie met de laatste ontwikkelingen in the mechanische tuning en het optimaliseren van conductoren, topologie en afwerking is er een significante doorbraak in kabel prestaties bereikt.

Nordost-digitaal-ipod-tone arm