Neat Motive SX2

Neat Motive SX2

Ogenschijnlijk is de nieuwe Neat Motive SX2 nauwelijks veranderd ten opzichte van zijn befaamde voorganger, maar klankmatig is hij op alle fronten significant verbeterd.

De meest opvallende verandering is de gewijzigde tweeter. Bij Neat zijn ze altijd van mening geweest dat de tweeter het belangrijkste onderdeel is van een luidsprekersysteem. Een nieuwe ontwikkelde aluminium dome, voorzien van een zwarte coating voor extra stijfheid, vervangt nu de orginele titanium dome. De nieuwe SXT dome behoudt de snelle en ongecomprimeerde eigenschappen van zijn voorganger, maar klinkt nu een natuurlijker, schoner en beter in balans.

Het scheidingsfilter is aangepast aan de nieuwe tweeter en is opgebouwd uit zeer hoogwaardige componenten, vergelijkbaar met die in Neat’s topmodellen.

De kastconstructie is opgewaardeerd met inwendige verstevigingen en demping en de bas is nieuw afgestemd voor een dieper en beter gecontroleerde laagweergave. De Motive SX2 overtuigd dan ook met een geweldige laagweergave, veel beter is dan u voor zo’n bescheiden behuizing voor mogelijk houdt.


Specificaties:

Afmetingen (HxBxD) 765/160/200mm
Systeem type: 2-way Reflex
Impedantie 8 Ohms
Gevoeligheid 86 dB/1 watt
Frequentiebereik 35Hz – 30kHz

De luidsprekers zijn leverbaar in  Satin White, Natural Oak, American Walnut, Black Oak en kosten €2050,-/paar