naim unitiserve front 10pc

De Naim UnitiServe is ontworpen om 3 verschillende doelen te dienen; Genieten van de muzikale Naim kwaliteit, rippen in hoogwaardige kwaliteit en opslag van uw muziekcollectie. De UnitiServe is voorzien van 1TB intern geheugen en kan gemakkelijk uitgebreid worden met een externe NAS.
Naast het feit dat de UnitiServe een bron is, kan hij tegelijkertijd dienen als UPnP™ server en meerdere streams uitsturen. Dit maakt hem ideaal als basis voor een single- of multiroom systeem op basis van de NaimUniti, UnitiQute of NDX. De UnitiServe profiteert van de kennis die is opgebouwd bij de HDX. Hij maakt gebruik van dezelfde hoogwaardige Naim Secure Ripping Engine als Naim’s HDX harddisk speler.
Het nauwkeurig rippen van cd’s is een belangrijk proces dat de basis vormt van de uiteindelijke geluidskwaliteit.
Naim neemt het proces van nauwkeurig rippen en de installatie en configuratie van uw NAS geheel uit handen. Veel mensen denken dat rippen een gemakkelijk en eenvoudig klusje is, de realiteit is echter anders. De UnitiServe ript muziek snel en hoogwaardig met de juiste metadata. Geripte muziek wordt opgeslagen in WAV formaat. Het voordeel hiervan is dat de processor niet extra wordt belast met omzetten naar een andere codec, wat weer een positieve uitwerking heeft op de geluidskwaliteit.
Er zijn verschillende mogelijkheden om de UnitiServe te bedienen. In de server modus is het opzetten erg eenvoudig. Na het aansluiten, ript, catalogiseert en slaat de UnitiServe de muziek op, om deze vervolgens weer via UPnP™ of StreamNet (NaimNet) te versturen. Als bron kan de UnitiServe worden bediend door de optionele afstandsbediening of via een iPhone/iPod Touch of via een computer. Naast de UnitiServer met ingebouwde harddisk is er ook de UnitiServe-SSD. Het grote voordeel van de UnitiServe-SSD is dat deze volledig geruisloos is doordat u niet meer gebruik maakt van de interne harde schijf maar van een externe opslag. Toch blijft u gebruik maken van de hoogwaardige ripping engine van de HDX en uiteraard de fantastische geluidskwaliteit.

naim unitiserve rear panel
naim unitiserve front 50pc
naim unitiserve front on

 

[youtube id=”bfeYjYqyaB4″ width=”700″ height=”435″ autoplay=”0″ playhd=”1″]

 

2017-10-11T13:57:44+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant