Naim NAC-N 272 voorversterker / Netwerkspeler / DAC

NAC N272 front

De NAC-N 272 laat exact zien waar het bij Naim om gaat. Fantastische geluidskwaliteit gecombineerd met flexibele gebruiksmogelijkheden. De NAC-N 272 is een enorme stap vooruit in elk opzicht t.o.v. de NAC- N 172 XS. Het R&D team van Naim heeft weer veel nieuwe technieken toegepast in de NAC-N 272 die zorgen voor een betere geluidskwaliteit. Denk hierbij aan DAC techniek direct afkomstig ons topmodel netwerkspeler de NDS. De volumebediening met digitale bediening schakelt over naar de analoge volumemeter als het juiste volumeniveau is bereikt. Een innovatie uit de NAC-S1 voorversterker. Het is het eerste Naim product dat overweg kan met DSD muziekbestanden. DSD is direct afgeleid van SACD en wordt daarom nog wel is SACD-streaming genoemd. DSD opname is rijk en zuiver, hiermee komt het tegemoet aan de behoeften van de pure muziekliefhebber.

U kunt uw bronnen gemakkelijk aansluiten op 1 van de 6 digitale ingangen of op 1 van de 3 analoge ingangen. Aan interne bronnen geen gebrek. UPnP streaming, USB, Spotify, Bluetooth en iRadio. Optioneel kan de 272 uitgevoerd worden met een FM/DAB+ radioboard. Voor de liefhebber van head-fi is er zelfs een klasse-A hoofdtelefoonversterker ingebouwd.

NAC N272 rear

Het inzetbereik is zeer breed. Zo kan de NAC-N272 direct gekoppeld worden aan elke Naim (maar ook niet-Naim) eindversterker via DIN of Cinch/RCA. U kunt de NAC-N 272 ook louter als bron gebruiken op een andere voorversterker.

Hoewel de interne voeding al zeer overbemeten is voor zijn taak, kunt u bij Naim terecht voor een nog sterkere en betere voeding. Een upgrade is bijvoorbeeld de XPS DR of zelfs de nog zwaardere 555PS DR voeding. Wat u hiermee krijgt? Simpelweg nog meer luisterplezier!

De Naim NAC-N 272 is bij ons te beluisteren en kost €4700,-
NAIM-NAC-N272

2018-03-29T17:09:24+02:00
Go to Top