10 oktober: Naim demo-dag

 

Van Duppen Audio presenteert het laatste NAIM nieuws

Op donderdagavond 10 oktober aanstaande presenteren wij de nieuwe NAIM noviteiten. Zo kun je kennis maken de geheel nieuwe NAIT XS 3 en SuperNait 3 en de vernieuwde NAIM Mu-so 2nd Generation line-up.

Tijdens deze reguliere koopavond kun je gewoon binnenlopen, maar tussen 19.30u en 20.30u demonstreren we de nieuwe geïntegreerde versterkers met hun voorgangers. De nieuwe geïntegreerde versterkers kenmerken zich door een aantal interne verbeteringen en de toevoeging van een phono input voor draaitafels.

I want it all actie!
Onze speciale promotie loopt onze zijn einde maar je kan nog tijdelijk profiteren van het speciale aanbod met een flinke korting rondom de Naim Uniti Nova en nieuwe Neat Ekstra luidsprekers. Graag demonsteren wij je deze mooie combinatie.

Mu-so en Mu-so Qb 2nd Generation

NAIM heeft zijn draadloze luidsprekers een flinke update gegeven. Het uiterlijk heeft een mooie dark grey afwerking gekregen en er zijn nieuwe kleuren voor de optionele covers.

De geluidskwaliteit heeft een flinke boost gekregen door verbeterde luidsprekers en aanpassingen de DSP. Daarnaast zijn er op technische gebied flinke verbeteringen doorgevoerd, de toevoeging van Airplay 2 en Google Cast.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2019-09-27T12:05:13+02:00