NAD T778  streaming surround receiver

AD’s referentie Audio Video Receiver (AVR) is een geavanceerde krachtpatser voor state-of-the-art muziek en thuisbioscoop. Het referentiemodel van het merk, dat bekend staat om zijn hoogwaardige reputatie in de categorie AVR, bouwt voort op die erfenis met een uitbreiding van de onwrikbare filosofie van real-world performance, eenvoud van bediening en toekomstige opwaardeerbaarheid.

De T 778 is voorzien van de laatste ontwikkelingen in de Hybrid Digital-technologie van NAD om 9 versterkingskanalen met hoge stroom/hoog vermogen te creëren met een verbeterde efficiëntie. Ontworpen met NAD’s full disclosure benadering van de vermogenswaarden, levert de NAD AVR conservatief 85W FDP en 9 x 140W FTC, alle kanalen aangedreven bij nominale vervorming. Voor flexibiliteit kunnen de versterkerkanalen worden geconfigureerd om te worden gebruikt voor surround of tweede zone audio. De stille zwarte achtergrond en de explosieve dynamiek die deze versterkertechnologie biedt, voegt levensecht realisme, drama en spanning toe aan al uw muziek en films.

Alleen NAD biedt Modular Design Construction (MDC), de beproefde methode van het bedrijf om vroegtijdige veroudering te voorkomen. 7.1.4 Dolby® Atmos™, DTS® Master Audio combineren met Dirac Live™ kamercorrectie om het geluid perfect aan te passen aan jouw kamer. Voeg bit-perfecte 4K UHD-video door en de T 778 levert de meest nauwkeurige geluids- en beeldervaring die u ooit hebt gehad. Muzikale prestaties zijn uitstekend met High Res Multi-room streaming via BluOS.

Zoals bij alle NAD-componenten gaat het nieuwste aanbod van het bedrijf door met de ‘simple is better’ ontwerpfilosofie. Een perfect voorbeeld hiervan is het opvallende nieuwe grote en mooie touch-kleurendisplay. Dit display is een ervaring op zich en maakt het heel eenvoudig om de T 778 direct op het apparaat zelf te bedienen, en om met de Bluesound-app te luisteren naar muziek van bijvoorbeeld een streamingservice of internetradio. Nu kun je namelijk de nummers, artiesten en albumhoezen zien op de voorkant van het apparaat. De T 778 is voorzien van de legendarische geluidskwaliteit van NAD en is volledig compatibel met de nieuwste functies en formaten om te zorgen voor levensecht muziek- en filmplezier.

 

De T778 kost €2999,-

Belangrijkste kenmerken van de NAD T 778:

* 9 kanalen van NAD’s nieuwste hybride digitale versterkertechnologie
* Nieuw aanraakscherm en verbeterde ergonomie voor een gebruiksvriendelijke bediening
* 4K UHD-video passeert door
* HDMI CEC/eARC
* Netwerkstreaming met hoge BluOS resolutie ingeschakeld
* Dirac Live Room Correctie
* Volledige decodering van MQA-inhoud via BluOS.
* Apple AirPlay 2, ROON Ready, Tidal Connect, Spotify Connect
* MDC (Modular Design Construction) biedt de mogelijkheid om te upgraden naar toekomstige digitale formaten wanneer deze beschikbaar komen. Twee MDC-slots zijn voorzien.
* CI-vriendelijke RS232 Seriële Controle Poort. Trigger In/Out.
* IR In met leerfunctie