NAD M33  streaming versterker

NAD Masters M33 BluOS Streaming DAC-versterker

De M33 is  het topmodel van NAD en voorzien van vele mogelijkheden, waaronder BluOS multiroom streaming, touchscreen bediening, 32-bit DAC, volledige MQA decodering, en Dirac Room Correction.

De M33 is de eerste geïntegreerde versterker die gebruik maakt van de Ultra-Snelle Versterkingstechnologie van Purifi voor een superieur audiofiel geluid. Met de toepassing van de nieuwe HybridDigital Purifi Eigentakt™-versterkertechnologie volgt de M33 de lange traditie van NAD in het identificeren en ontwikkelen van geavanceerde versterkingstechnologie. Met een minimum van 200W per kanaal is het resultaat een levensechte prestatie, geïllustreerd door ultra-lage vervorming en ruis.

De NAD Masters M33 een echte state-of-the-art audiofiele versterker in de traditionele zin en toch met een duidelijk verschil: Tegelijkertijd is hij volledig afgestemd op de moderne wereld, waar het merendeel van de muziek via het internet. Ook is de versterker te integreren in een BluOS multi-room systeem .

De intuïtieve bediening van de M33 maakt de versterker eenvoudig bedienbaar. Met dank aan het 7″ inch touchscreen kleurendisplay in combinatie met BluOS. NAD beschouwt het als het meest geavanceerde netwerkstreaming en multiroom-besturingssysteem dat beschikbaar is.

Naast de multi-room, is een andere overtuigende eigenschap van BluOS de high-res streaming mogelijkheden. Dit laatste met volledige MQA-decoderingsondersteuning* van een lokale NAS of gedeelde schijf, maar ook van internet streaming audiodiensten. Onder de ongeveer 20 ondersteunde diensten die high-res content bieden zijn Tidal, Deezer, Qobuz, Amazon HD en andere. Muziekdiensten zoals Spotify, Amazon Music, Slacker, TuneIn, nugs.net en vele andere worden ook ondersteund.

Met BluOSde M33 behoudt de M33 alle audiofiele functies en voegt hij een reeks faciliteiten toe die de mogelijkheden uitbreiden en tegelijkertijd het gebruiksgemak vereenvoudigen. De M33 kan worden bediend met de BluOS app, de meegeleverde afstandsbediening of via handsfree bediening met een Amazon Alexa of Google Assistant apparaat, het frontpaneel hoeft eigenlijk niet te worden aangeraakt. Om de locaties met meerdere kamers uit te breiden, is het toevoegen van extra kamers zowel eenvoudig als betaalbaar.

Dirac Live Room Correctie aan boord

Deskundigen zijn het erover eens dat de ruimte-akoestiek de zwakste schakel is in de meeste geluidssystemen met een verslechterende klankbalans en -dynamiek. Dirac, een van de meest gewaardeerde kamercorrectiesystemen die er zijn, past zich niet alleen aan voor de frequentierespons, maar optimaliseert in tegenstelling tot andere kamercorrectiesystemen ook de impulsrespons. Door het optimaliseren van de luidspreker/kamer-interface klinkt muziek natuurlijker en levensechter.

De M33 wordt geleverd met een precisie-microfoon om de ruimte op en rond de luisterplek te meten, zodat uw systeem nauwkeurig kan worden gekalibreerd voor optimale prestaties. Het resultaat is een aanzienlijk betere muzikale enscenering, helderheid, spraakverstaanbaarheid en een diepere en strakkere bas.

Elk van de 5 Dirac geheugenprofielen kan een unieke kamermeting opslaan (denk aan de verschillende akoestiek met open of gesloten gordijnen, verschillende luisterplekken, bijvoorbeeld), of verschillende frequentiedoelcurves die passen bij een bepaalde muzieksmaak of een bepaald genre. De M33 ondersteunt ook onafhankelijke subwooferuitgangen, die compatibel zijn met Dirac’s geavanceerde “Bass Management”.

 

Belangrijkste kenmerken van de NAD Masters M33:
– BluOS Streaming DAC-versterker
– HybridDigital Purifi Eigentact™ Versterkertechnologie
– Continu vermogen: 200W in 8/4 Ohms
– ESS Sabre DAC
– Dirac Live Room Correctie
– Kleuren TFT-aanraakscherm
– BluOS Integratie van meerdere kamers
– 2 x MDC-slots voor toekomstige uitbreidingen
– Draadloze bediening met Apple AirPlay 2 en aptX HD Bluetooth-integratie
– Uitgebreide digitale en analoge connectiviteit, inclusief HDMI eARC
– Naadloos te integreren met toonaangevende slimme huisautomatiseringssystemen