NAD M10 V2 streaming versterker

Met de NAD M10 kwam NAD met een uitstekende versterker die een volledig muzieksysteem vervangt – en daarbij geen enkel compromis sluit. Een hifi-toestel dat nauwelijks steken laat vallen en voor heel veel mensen de perfectie zal benaderen. En dat in iets van een zakdoek groot. Nu is er de versie V2

NAD MASTERS M10 V2 BLUOS STREAMING VERSTERKER

De M10 V2 zet de “voeg gewoon luidsprekers toe”-revolutie voort die is begonnen met zijn alom geprezen voorganger, maar biedt nu ook ondersteuning voor Dolby Digital Surround en wordt geleverd met een IR-afstandsbediening

De M10 V2 beschikt over 100 watt versterking per kanaal en BluOS streamingmogelijkheden, en voegt de mogelijkheid toe om uit te breiden met Dolby Digital Surround-decodering, een meegeleverde IR-afstandsbediening en bijgewerkte versterkingsalgoritmen.

De originele M10 verraste de industrie en zorgde ervoor dat audiofielen en niet-audiofielen opnieuw gingen nadenken over wat hi-fi kan en moet zijn en de M10 V2 gaat verder waar de eerste ophield en voegt nog meer veelzijdigheid toe als een tweekanaals of mogelijk draadloos thuisbioscoopsysteem.

Wat is nieuw:

– Home theater fans kunnen eenvoudig een Dolby Digital Surround Sound draadloos 4.0, 4.1 of 4.2 meeslepend home theater systeem bouwen met behulp van een paar BluOS surround-compatibele draadloze luidsprekers of versterkers. De M10 V2 kan draadloos naar de achterkanalen zenden, met een zeer lage latentie, waardoor het aansluiten van draden in de kamer overbodig wordt.

– Nieuw in deze iteratie van het product is een meegeleverde IR-afstandsbediening voor eenvoudige toegang tot basisaudioregelingen en -presets.

– Met een geüpgraded 7″ IPS-kleurentouchscreen biedt de M10 V2 zuiverdere kleuren en een bredere kijkhoek dan zijn voorganger.

– De bijgewerkte versterkingsalgoritmen van de M10 V2 maken hogere uitgangsniveaus mogelijk met inefficiënte luidsprekers. Hogere versterking is ook opgenomen in de subwoofer uitgangen, die een breder scala van subwoofer-hoofdluidspreker combinaties mogelijk maakt.

 

 

De M10 is heel compact en hoogwaardig afgewerkt muzieksysteem. Ondanks de compacte omvang is dit een audiofiele HybridDigital nCore-versterker met HDMI, Dirac en streaming ingebouwd. Het apparaat is eenvoudig te bedienen via het grote touch-screen scherm of app op mobiel of tablet. De M10 bevindt zoch duidelijk in het premiumsegment. Dat merk je aan de hoogwaardige afwerking, maar ook aan de klank die de nCore-versterker van 100 Watt continu levert.

Er zijn veel streamingopties bij de M10, met het uitstekende Bluesound als voornaamste uithangbord. Ook is Bluetooth met aptX HD en Airplay 2 aanwezig. Uw TV sluit u gemakkelijk aan via de HDMI ARC-poort . En voor de gevorderde muziekliefhebbers: er is Dirac aan boord. Hiermee kan je de weergave van de luidsprekers perfect kunt aanpassen op de kamerakoestiek. Hiermee bereik je een uitstekende geluidsweergave, ook als de opstelling van de speakers niet optimaal is. Het is een beetje een klusje, maar de resultaten zijn absoluut de moeite waard.

 

Draadloze muziekinstallatie met Wi-Fi, streaming,
Bluesound-multiroom en geïntegreerde stereoversterker
Finish van aluminium en glas
Touchdisplay op de voorkant (in kleur) met artwork

Uitgangsvermogen : 2 x 100 watt bij 4/8 ohm (20-20.000 Hz, 0,03% THD)
Dynamisch vermogen (IHF) bij 8 ohm: 160 watt
Dynamisch vermogen (IHF) bij 4 ohm: 300 watt

Line-ingangen : HDMI/ARC, coaxiaal, optisch, USB Type A (achterkant), 2 x L/R analoge stereo-ingang (RCA)
Pre-out : Ja (L/R analoog), 2 x subwoofer

Digitale Dirac Live-ruimtecorrectie (basisversie)

Geïntegreerde draadloos-netwerkfunctionaliteit/Wi-Fi (802.11 a/c; 2,4 GHz / 5 GHz)

Internetradio (TuneIn enz.), AirPlay 2 (via toekomstige update) en Bluetooth 5.0, incl. aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoons
Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-componenten
Ondersteunde streamingservices in Nederland: Spotify, TIDAL HiFi, Deezer, Napster enz.**
Ondersteuning voor gestreamde muziek op PC/Mac of netwerkschijf (NAS)

Geluidsformaten: MQA (tot 24/96), DSD, FLAC HD/FLAC, WAV, AIFF, MP3, AAC, WMA (incl. lossless), OGG, ALAC, OPUS

Maximale resolutie: 24-bit/192kHz

Afmetingen : 21,50 x 10,0 x 26,0 cm (BxHxD)
Gewicht : 3,3 kg

 

De NAD M10 V2  kost €2995,-