NAD Visio HP50 hoofdtelefoon

NAD HP50 kleuren

De NAD Visio HP50 is zeer degelijk geconstrueerd en er is gebruik gemaakt van mooie materialen, met onder meer een lederen hoofdband en dito oorpads met een dikke laag padding.. De ingewerkte contacten voor de kabel, het getrapt klikkende instelsysteem voor de hoofdband of de massieve pennen tussen diezelfde hoofdband en de draaibare oorcups: het zijn details die helemaal in het plaatje passen dat we van ‘premium’ hoofdtelefoon hebben.

Het lijnenspel is chique en minimalistisch en doet elegant aan. De oorpads zitten zeer comfortabel om de oren en sluiten perfect af. Hiermee is de HP50 ook geschikt voor lange luistersessies. De combinatie van dikke oorpads, een nauwe pasvorm en gesloten constructie vertaalt zich ook in een goede isolatie van omgevingsgeluid.

Klankmatig valt op dat de HP50 opvallend ruimtelijk klinkt, echt bovengemiddeld goed wanneer het om het doorgeven van ruimtelijke informatie gaat, met een prima lokalisatie van geluiden en een erg breed gespreide presentatie. Ook de detailweergave scoort bovengemiddeld goed, zodat je met een degelijke bron op een intrigerende luisterervaring kan rekenen. Laagweergave speelt werkelijk op topniveau: ze heeft diepgang, komt desgevraagd uitermate gewichtig voor de dag, maar is ook snel en gecontroleerd.

Met de VISO HP50 levert NAD een mooi afgewerkte gesloten hoofdtelefoon met bovengemiddeld goede weergave. Daarbij wordt bij de hoofdtelefoon een compleet pakket voor mobiel gebruik meegeleverd; twee tasjes: een grote, soepele opbergtas en een kleiner exemplaar. In dat laatste zitten twee korte signaalkabels – één met remote, één zonder – en twee adapterplugs.

Ons winkelmodel wit van €299,- voor €195,-

nad viso hp50 accessVISO-HP50-headphone-awards-productpage