NAD D7050 versterker

NAD D7050 l

De D7050 is een 100 digitale stereoversterker voor de meest kritische luisteraar. Ondanks het compacte formaat beschikt hij over NADs audiofiele Direct Digital-versterkertechnologie en indrukwekkende netwerkfuncties.

Met Apple AirPlay, Bluetooth, een bekabeld netwerk en genoeg digitale ingangen kun je al je digitale muziek afspelen met absolute topkwaliteit via een paar goede hifi-luidsprekers.

Het unieke ontwerp met een bijzonder slimme, roteerbare display zodat je het apparaat horizontaal en verticaal kunt plaatsen, is het neusje van de zalm. En als je toevallig ook nog een uitstekende hifi-koptelefoon hebt, zul je blij zijn met de prima koptelefoonuitgang, waarmee je lekker in je eentje van je favoriete muziek kunt genieten.

De D7050 streamt al je muziek, waar je hem ook hebt staan. Met AirPlay kun je je iTunes-bibliotheek, streaming-services, internetradio enz. draadloos streamen via je Apple iOS-apparaat. Je krijgt ook Bluetooth zodat je draadloos muziek kunt streamen van vrijwel iedere smartphone, tablet, mobiel of computer. Zowel AirPlay als Bluetooth kunnen streamen met CD-kwaliteit, die laatste met de zogenoemde aptX-codec die door steeds meer spelers wordt ondersteund.

En als je extreem kritisch bent, kun je via USB (computer of USB-opslag) 24-bit muziekbestanden afspelen. Deze bestanden klinken nog beter dan een CD en je kunt ze direct van internet downloaden. Dit maakt het allemaal nog gemakkelijker en leuker!

De Digital Classic is een serieuze stereo-installatie die het maximale haalt uit de digitale muziekbronnen van nu. PC, TV, CD, mobiel, smartphone, tablet, streaming-services… en ga zo maar door. Je krijgt de juiste aansluitingen en het legendarische NAD-geluid, verpakt in een revolutionair en functioneel, modern ontwerp. Je hoeft alleen maar te kiezen wat je nodig hebt.

Digitale high-end technologie uit de Masters-serie
De geweldige M2-versterker uit NAD’s exclusieve Masters-serie was vanaf het moment van lancering de nieuwe standaard op het gebied van digitale muziekweergave. Veel van de technologie in de D7050 is afkomstig uit de M2, maar de D7050 is een stuk compacter en betaalbaarder. Omdat digitale technologie veel efficiënter is, zijn het koelsysteem en de stroomvoorziening veel compacter dan voorheen. De Direct Digital-technologie van NAD neemt veel van de beperkingen weg waar analoge versterkers mee te maken hebben. Een NAD Direct Digital-versterker is in principe een ‘PowerDAC’, d.w.z. een D/A-converter met ingebouwde versterker. Doordat het interne signaal 100% digitaal is, heb je geen analoge stappen meer nodig en voorkom je de onvermijdelijke ruis en vervorming die iedere analoge stap veroorzaakt. Doordat ruis en vervorming zo goed als verdwenen zijn, krijg je een bijzonder helder en transparant geluidsbeeld, zelfs op laag volume.

   Muziek streamen via aptX Bluetooth, Airplay, uPnP of DLNA
   2x 50w DDFA – Digitale NAD versterker
   Bedienbaar via NAD’s iOS applicatie
   24/192 Asynchronous USB ingang (type A en B)
   Optische en Coaxiale digitale ingangen
   Subwoofer Uitgang
   Bass EQ settings
   Aparte hoofdtelefoonversterker
   Draadloze afstandsbediening

De NAD D7050 is leverbaar voor € 999,-

 D7050 awardsNAD D7050 rear