NAD C700 BluOsstreaming versterker

De C 700 BluOS Streaming-versterker is ontworpen voor het streaming-tijdperk. Met ingebouwd Ethernet en Wi-Fi, en een netwerkstreamer gebaseerd op het rijke, robuuste BluOS softwareplatform, heeft de C 700 alles wat je nodig hebt om muziek af te spelen via je favoriete luidsprekers. Met de BluOS Controller-app kunt u muziek afspelen van tientallen verschillende streaming- en webradiodiensten, of muziek afspelen die is opgeslagen op een externe schijf die op de USB-poort van de C 700 is aangesloten.

Net als alle BluOS-compatibele componenten ondersteunt de C 700 audio in hoge resolutie tot 24-bit/192kHz, en beschikt hij over volledige MQA-decoderings- en renderingsmogelijkheden. Met deze functies kunt u genieten van lossless audio in hoge resolutie van diensten als Amazon Music Ultra HD, Deezer, Qobuz en Tidal.

De C 700 ondersteunt Spotify Connect en Tidal Connect, zodat je het afspelen kunt bedienen vanuit de apps voor deze diensten, en Apple AirPlay 2, zodat je muziek kunt streamen vanaf Apple-apparaten en iTunes-bibliotheken. U kunt ook muziek afspelen via spraak, met behulp van het Amazon Alexa-, Apple Siri- of Google Assistant-protocol.
De C 700 heeft twee paar analoge RCA-ingangen, evenals coaxiale en optische digitale ingangen voor de aansluiting van discspelers, spelconsoles, media-adapters en andere componenten. Er is ook een HDMI-eARC-poort voor de aansluiting van een HDTV met HDMI-ARC-ondersteuning. Hierdoor kan het volume van de C 700 worden aangepast met de afstandsbediening van de TV.
Naast de luidsprekeruitgangen beschikt de C 700 over een subwooferuitgang. Met de BluOS app kunt u lage- en hoogdoorlaat crossover-instellingen instellen, voor een naadloze overgang tussen de subwoofer en de hoofdluidsprekers.
De C 700 heeft ook bidirectionele aptX HD Bluetooth, zodat u naar muziek kunt luisteren via een draadloze hoofdtelefoon en audio kunt streamen vanaf elk smartapparaat.

Via zijn HybridDigital UcD eindtrap kan de C 700 2×80 watt continu vermogen en 2×120 watt momentaan vermogen leveren, voor een moeiteloze weergave van muzikale transiënten. NAD’s uiterst efficiënte HybridDigital UcD-versterkerontwerp staat bekend om zijn ultralage ruis en vervorming over de gehele audioband, ongeacht de luidsprekerbelasting.

 

Eigenschappen:

Draadloze muziekinstallatie met Wi-Fi, streaming,
Bluesound-multiroom en geïntegreerde stereoversterker
Finish van aluminium en glas
5″ high-definition informatiedisplay in kleur toont albumillustratie, voortgang van het nummer en systeeminstellingen

Line-ingangen : HDMI/ARC, coaxiaal, optisch, USB Type A (achterkant), 2 x L/R analoge stereo-ingang (RCA)
Pre-out : Ja (L/R analoog), 1 x subwoofer

Geïntegreerde draadloos-netwerkfunctionaliteit/Wi-Fi (802.11 a/c; 2,4 GHz / 5 GHz)
Internetradio (TuneIn enz.), AirPlay 2 (via toekomstige update) en Bluetooth 5.0, incl. aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoons
Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-componenten
Ondersteunde streamingservices in Nederland: Spotify, TIDAL HiFi, Deezer, Napster enz.**
Ondersteuning voor gestreamde muziek op PC/Mac of netwerkschijf (NAS)
Geluidsformaten: MQA (tot 24/96), DSD, FLAC HD/FLAC, WAV, AIFF, MP3, AAC, WMA (incl. lossless), OGG, ALAC, OPUS
Maximale resolutie: 24-bit/192kHz

Afmetingen : 218 x 96 x 266 mm (BxHxD)
Gewicht : 4,8 kg