NAD C 568 cd-speler

NAD C568

DDe NAD C568 is een zeer hoogwaardige cd-speler en misschien ewel de beste die NAD ooit gebouwd heeft. Deze CD speler behoort absoluut tot de top in zijn prijsklasse en daarboven.

Veer betere prestaties zijn er veel verfijningen en verbeteringen doorgevoerd: de bovenmaatse ringkern transformator met gescheiden wikkelingen voor analoog en digitale secties, de 24 bits Wolfson WM8741 DA converter en nieuwe hoogwaardige, ultra precieze klokgenerator van Crystek en de studio kwaliteit LM4562 op-amp maken dat de C568 nog meer detail uit een CD weet te halen. Verdere perfectionering van PCB lay-out, component keuze en schakelingen maken dat de NAD C568 de nieuwe referentie klasse in de Classic series van NAD en recht doet zeker aan het NAD motto: “Music First”.

 
Behalve gewone CD’s speelt de C568 ook CD-R en CD-RW met MP3 of WMA muziek bestanden af. Deze muziekbestanden hoeven niet perse op een schijfje te staan. Ook vanaf een USB stick kan de C546BEE genoemde bestanden afspelen.
 
Het duidelijk afleesbare VFD display geeft ook CD-Text weer, wanneer deze informatie op de CD voorhanden is. Met de grote draaiknop is het gemakkelijk om een track te selecteren, afspelen te starten en te pauzeren. Uiteraard komt de NAD C568 met een uitgebreide afstandsbediening en voor Custom Install/Domotica systemen zijn er voorzieningen zoals de12v trigger uitgang en IR ingang.

De C568 kost €799,-

 

Specificaties:

CD, CD-R en CD-RW Compatibel

Decodeert MP3 en WMA file

USB aansluiting voor extern geheugen met snelheden tot 384kbps

24 bit Wolfson WM8741 D/A converter

Lage uitgangsimpedantie

Voeding met ringkerntrafo en aparte voedingsregulatoren voor het analoge en digitale gedeelte

VFL display met CD text

Repeat functie voor 1 nummer of 1 disc

Tot wel 40 nummers in te programmeren

COAX en Optische digitale outputs

Random en repeat play

Externe IR input

12v Trigger input

NAD CD-9 afstandsbediening

Afneembare voedingskabel

<1 Watt Standby consumptie

Afm. (BxHxD): 435 x 83 x 311 mm

Gewicht: 4,8 kg

Leverbaar in Graphite