NAD C 338 versterker

NAD C338

De C338 is een krachtige en bijzonder veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de NAD New Classic-serie. Met 2 x 50 FDP vermogen heeft deze versterker voldoende vermogen om de meeste luidsprekers aan te sturen, ook op hoog volume.

 
De C338 zit boordevol nieuwe NAD-technologie en is helemaal klaar voor de digitale toekomst! Hij is zelfs zo goed dat de C338 en de zwaardere modellen uit de New Classic-serie nu al de full-size stereosystemen van morgen zijn!
 
Ze bieden hetzelfde overweldigende en dynamische geluid als hun legendarische voorgangers, maar dan nóg beter en veel energiezuiniger. Bovendien hebben ze alle aansluitingen die maar nodig zijn voor analoge en digitale bronnen, inclusief 24-bit HD-geluid en upgrademogelijkheden voor streaming en multiroom. Meer dan genoeg aansluitingen en eenvoudige bediening.
 
De C338 is zo veelzijdig dat je hem moeiteloos kunt gebruiken als controlecentrum voor de stereo-installatie. Hij is voorzien van de meest gangbare digitale audio-aansluitingen (coaxiaal, optisch)en analoge ingangen (inclusief phono-ingang, MM). Daarnaast beschikt hij over een hoofdtelefoonuitgang die is uitgerust met een eigen, geïntegreerde en hoogwaardige hoofdtelefoonversterker.

En met de geïntegreerde Bluetooth-functie kun je heel eenvoudig streamen vanaf smartphone of tablet. Verder is het ook heel eenvoudig om geluid uit de TV weer te geven. En er is meer; het is mogelijkhet geluid uit de TV direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. de versterker kan functies van de TV afstandsbediening leren zodat alles met slechts één afstandsbediening kan worden bestuurd.

 
De C338 schakelt zich zelfs automatisch in als je de TV aanzet. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening.
 
De C338 is daarnaast ook voorzien van Spotify Connect en GoogleCast waardoor je eenvoudig vanaf je Smart device diverse muziekdiensten kan streamen via je netwerk zonder kwaliteitsverlies. de daarvoor benodigde apps zijn er voor Androïd en iOS. de C338 is eenvoudig en uitsluited draadloos te verbinden met je thuis netwerk.

De C338 wordt geleverd in graphite en kost €699,-
NAD C338 rear

Specificaties

2 x 50 Watt continu vermogen bij 4/8 Ohm

Hybrid Digital Versterker technologie

Dynamisch vermogen 90w (8Ohm), 150w (4Ohm) 200w (2Ohm)

THD/IMD: 0.01%

Dempingsfactor 200

BAss EQ schakeling

Hoogwaardige Hoofdtelefoon versterker

Bluetooth AptX (bi-directioneel)

Volledig discrete circuits

Asymetrical Powerdrive™

GoogleCast media streaming via WiFi

Spotify Connect